karolla
sengoku tuttuAlaydı, kim tuttu? Garp yalan dolan iş yaptı ama severim ben. Mf'de çok güzel ikilemde kaldı, yani iyi yansıttı. Roger ile bunlar mahalleden arkadaşmış önceden. Onun kaymağını yiyor.
sengoku tuttuAlaydı, kim tuttu? Garp yalan dolan iş yaptı ama severim ben. Mf'de çok güzel ikilemde kaldı, yani iyi yansıttı. Roger ile bunlar mahalleden arkadaşmış önceden. Onun kaymağını yiyor.
Mf de adamın yapacağı bir şey yoktu. Adam en baştan Ace ve Luffy'e dedi korsan olmayın diye. Orada bile neredeyse görevini hiçe sayıp kurtaracaktı ama Sengoku gözünde ki perdeyi kaldırdı adamın.Alaydı, kim tuttu? Garp yalan dolan iş yaptı ama severim ben. Mf'de çok güzel ikilemde kaldı, yani iyi yansıttı. Roger ile bunlar mahalleden arkadaşmış önceden. Onun kaymağını yiyor.
Jozu'nun üstüne binen Dof'ü da sayarsan böyle kabul ederim. Yoksa istediğin gibi bükmüş oluyorsun.Mf de adamın yapacağı bir şey yoktu. Adam en baştan Ace ve Luffy'e dedi korsan olmayın diye. Orada bile neredeyse görevini hiçe sayıp kurtaracaktı ama Sengoku gözünde ki perdeyi kaldırdı adamın.
Eğer orada Sengoku durdurmasa zaten net parçalardı Akainu'yu.
Roger diyor birbirimizi bir çok kez ölümün kıyısına getirdik diye. Ne kaymağından bahsediyon?
Şu resimler bile net açıklar bence olayı.
![]()
![]()
Sen bile amiralci Adam böyle diyorsa tekrar düşüneyim.40 yıllık akainu faniyim Garp alır diyorum.
Garp başka adam.
Olum konu ile ne alakası var şimdi sonra diyon ki Dof'a laf atıyorsun.Jozu'nun üstüne binen Dof'ü da sayarsan böyle kabul ederim. Yoksa istediğin gibi bükmüş oluyorsun.
@karolla
Yahu şimdi siz ya da ben delireceğim ve bana ya da size denk biri bizi zapt edecek. Böyle bir şeyin mümkünü var mı? En az iki kişi lazım ya da çok güçlü biri tutması lazım yoksa ben üstündekini atarım. Zaten sıyırmışım, normal biri tutamaz beni ya da sizi.