Hangi şiirden kırma la bu güzelmiş. Thor, Akainu çok güçlü ve bulunduğu konumu sonuna kadar hakeden bir denizci buna kimsenin itirazı yok ama karşılaşacağı adamla arasında seviye farkı var. Muhtemelen yarım saat civarı dövüşür bu adamlar Garp gözü dönmüş bi şekilde dalarsa Akainu açık yakalar aokiji'nin boyna kondurduğu imzadan bi tanede Garp'a atar ama normal şartlarda haki seviyesi ve hızı Garp kadar muaazzam olan bir adam eli,ayağı kaptırmaz Akainu'ya. Ne kadar yaşlansada KK dengi bi adamdan bahsediyoruz Wb çok ciddi bi rahatsızlığı olmasına rağmen (ayrıca dövüşme stili gereği darbe almaya çok yatkın bi karater olmasına rağmen) kalbi tekliyene kadar darbe almadı Akainu'dan. Sinirlenince de iki vuruşla Akainu'yu sahalardan uzaklaştırdı bi müddet. Şimdi Garp dediğimiz adamda bu Wb'nin hasta olmayan ve daha hızlı olan hali eli ayağı kaptırcağını ve günlerce vs atcağını zannetmiyorum.
Ben yazdım aklıma esince
Şu vsile ilgili olarak ben çok zorlu geçeceğini düşünüyorum, Garp çok güçlüdür hatta ben bu adamın devrin yonkoularından bile üstün olabileceğini kabul edenlerdenim, ancak Akainu çok güçlü bir adam ,Garp ne kadar hınçla dalıyorsa Akainu'da o hınçla dalıyor, benim gördüğüm Akainu gibi bir adamı yenmenin tek yolu ya
öldürmek! yada WB gibi yeri yarıp geçici olarak
uzaklaştırmaktır, ben eminim ki WB palazayı yardığında eğer Akainu düşmese tekrar kalkacaktı ben o sahneyi tamamen E.oda'nın bir kurmacası olarak görüyorum Akainuyu dediğim gibi uzaklaştırması gerekiyordu.
Garp bu savaşı alsada çok büyük kaybı olurdu .