adamın tüm organları yanmış hastalığını sayma saten daha ne bekliyosun sen o adamdan resmen ölüme karşı geldi o 2 yumruğu attığında saten sınırlarını aşalı cok olmuştu2 vurdu dedigin sahnenin arasında Shirohigenin yüzünün bir kısmı gidiyor yalnız.
adamın tüm organları yanmış hastalığını sayma saten daha ne bekliyosun sen o adamdan resmen ölüme karşı geldi o 2 yumruğu attığında saten sınırlarını aşalı cok olmuştu2 vurdu dedigin sahnenin arasında Shirohigenin yüzünün bir kısmı gidiyor yalnız.
Bir tarafı överken diger tarafı kücümsemeyin diye dedim.adamın tüm organları yanmış hastalığını sayma saten daha ne bekliyosun sen o adamdan resmen ölüme karşı geldi o 2 yumruğu attığında saten sınırlarını aşalı cok olmuştu
kendi yorumlarını baştan sona oku, yorumları okurken karışıda Wb mi var Caribou anlamadım, Bu Wb nie bukadar cok ezildi onuda anlamadım ama neyseBir tarafı överken diger tarafı kücümsemeyin diye dedim.
2 yumrukta amirali bayılttıadam 2 yumrukta amirali bayılttı koca adayı ikiye böldü daha ne olsun istiyorsun anlamadım.
Amirale zarar geldimi? Yok. Amiral arkasından kalkıp bunun tayfasını mal etti mi ? Evet.Çok güçlü yumrukmuş gerçekten yav.bak şimdi en ufagından soyliyim chinjao yu düşün bikaç manga sayısı sonra o adamın gücünü görüceksin. 550 milyon ödüllüymüş neyse bu adamla luffy kapışıcak ve bu adamın gücünü görücez. garp bu adamı çarçur edicek güce sahipmiş ondan yola çıkarak garpın gücünü birazcık anlıyabilirizEn güzeli;Wb'nin gücünü gördük.Neler yapıcağınada biliyoruz.Şimdi garpın az biraz gücü ortaya çıksa neler yaptığı.Nasıl bir gücü olduğu o zaman çok rahat konuşucaz ama E.oda'ya kalırsa iş hiç göstermicek gibi.
Açıkçası şunuda sölemek isterim savaşta akaiunuya arkadan geçirdiği yumruk belli.Bİrde sinirle geçirdi.Ve bu adam dünyanın en güçlü adamı diye geçiyor.Affedersin ama dünyanın en güçlü adamın yumruğu buysa ben hiçbirşey demem başka.
Benim Wbyi ezdigim yorumu gösterirsen memnun olacagım.kendi yorumlarını baştan sona oku, yorumları okurken karışıda Wb mi var Caribou anlamadım, Bu Wb nie bukadar cok ezildi onuda anlamadım ama neyse
akainu zaten bu seride gördüğümüz en dayanıklı adamlardan biri. adam kısa süreli felç geçirdi uçurumdan düşmeseydi bitirici vuruşu yiyecekti zaten. o yumruk dünyanın en güçlü yumruğuydu daha iyisini gördükmü onu söyle. ona bakarsan garpta marcoya hayvani gücüyle yapıştırdı birşey oldumu? hayır. hiç birşey olmamış gibi devam etti adam savaşa.2 yumrukta amirali bayılttıAmirale zarar geldimi? Yok. Amiral arkasından kalkıp bunun tayfasını mal etti mi ? Evet.Çok güçlü yumrukmuş gerçekten yav.
Eee sonuç ? Bu birşeyi değiştirmiyorku.Wb'nin dünyanın en güçlü adamı damgası yemesi pek bir tırt birşey değilmiş diyorum ben sana.akainu zaten bu seride gördüğümüz en dayanıklı adamlardan biri. adam kısa süreli felç geçirdi uçurumdan düşmeseydi bitirici vuruşu yiyecekti zaten. o yumruk dünyanın en güçlü yumruğuydu daha iyisini gördükmü onu söyle. ona bakarsan garpta marcoya hayvani gücüyle yapıştırdı birşey oldumu? hayır. hiç birşey olmamış gibi devam etti adam savaşa.
Çok net konuşmanın manası yok.İlerde görürüz diye umuyorum zaten neyin doğru olduğunu.