Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Garp vs. Edward Newgate

Dövüş sonucu ne olur?

• Kullanılan toplam oy
    167
Yaşlı hallerinden bahsediyorsak yaşlılık Garp'ı WB kadar etkilememiş belli ki.Herif kolunda serumlarla tayfaya kaptanlık ediyor.Yani Garp alır.Ama genç hallerinden bahsedeceksek WB'nin üstüne tanımam.

Not:Roger'ı karıştırmayın şimdi.

Garp Luffy'nin denizci versiyonu benim gözümde yamultmasında bir sakınca yok bence , sonuçta yenilmez değil bu adam.
Yenilmez demedim Roger'a denk dövüşmüş iki kişiyi kıyaslıyor ve birisi diğerini yamultuyorsa bu senin görüşündür.Yenebilir veya yenemez ancak yamultur demek başka bir olay.

WB abartı ağır karakter.Tamam savunma,saldırı,haki,meyve 10 numara.Ama garp ta öyle.Meyvesi yok ama teknikler ve hız var.Ki bu meyve tek yönlü.Önden vur arkası boş kalıyor.Garp için arkaya geçmek çok basit olay.Ben agi üstüne str kasmış karakterleri severim.WB düz tank.2 karakteri de severim de garp benim gözümde önde.Marineford da garp alırdı,roger dönemi WB.Tabi bu lucci den sonraki luffy olurdu WB.

Monkey D. Garp

Garp vs'de Shirohige'yi alır.

Hatta şahsi görüşüm; Monkey D. Garp vsde, tüm one piece evrenindeki şu ana kadar gücünü görmüş olduğumuz karakterler içerisinde en güçlüsüdür.

arkadaslar herkezin kendi fikri,saygı duymak lazım ve daha önce yazdım sanırım ama,güc ve vs farklı seyler.yani gücü birbirne ters gelen adamlarda var.mesela enel.enel 500 milyon eder dendi direk mangaka etiketledi.

ama luffy onu daha 300 seviyesine gelmeden yendi.daha luffy su anki gücüyle 500 eden adamları yeni yenicek hale geldi hesap edin.

o yüzden edward shirohige newgate; roger ölüyken ve garp yasarken dünyanın en güçlü adamıdır.buna nokta.

tek sıkıntı vsnin uzaması...eger vs uzarsa dövüste garp alır.akainunun yaraladıgı adamı,garp daha fena yapar,çeligi kagıt gibi burusturan adam wbyemi zarar veremiyecek.zaten wbyi vura vura yenicek yasayan tek kişiydi muhtemelen.ama wbnin en güçlü oldugu tartısılmaz.eger mevzu genclikleriyse ,her ne kadar birbirlerine denk gözüksede bu üçlü yani roger-wb ve garp.

tamamen handikapsız bir durumda roger > wb > garp bence.ama wbnin hastalıgı onu kötü etkilemiş bu vsnin düsünüldügü zamnda bence garp daha sanslı.

bir arkadas paylasmıs yukarıda,güzel vurgulamıs.gidip bakın,bir wbnin deprem yumruguna birde teachinkine,sonrada bana getirip 7 farkı söyleyin ? yok öyle bir fark.azcık hayvanımsı olan her adam o meyveyle dünyayı yıkıcak güce sahip olur.wbnin en büyük artısı dayanıklılıgı ve saf gücü,muhtemelen dünyanın en iyisi,garpta hızda cok fark atar.aslında beraberlik en politik cevap ama,kıcı kırık jinbei ve ace bile 5 gün dövüsüyorsa, bu adamların savası bitmez 10 günden asagı... buda wb sonunda yenilir demek bence ;)

Garp reis döver. WB orada alamadi ya akainu'yu bence birsey de yapamadi ya orada benim için efsane basladigi gibi bitti zaten. İçim acıdı lan Ace ölünce. Ben de heveslendiydim aha Wb geldi işte simdi kacsin herkes falan derken the end olduk :D

Monkey D. Garp

arkadaslar herkezin kendi fikri,saygı duymak lazım ve daha önce yazdım sanırım ama,güc ve vs farklı seyler.yani gücü birbirne ters gelen adamlarda var.mesela enel.enel 500 milyon eder dendi direk mangaka etiketledi.

ama luffy onu daha 300 seviyesine gelmeden yendi.daha luffy su anki gücüyle 500 eden adamları yeni yenicek hale geldi hesap edin.

o yüzden edward shirohige newgate; roger ölüyken ve garp yasarken dünyanın en güçlü adamıdır.buna nokta.

tek sıkıntı vsnin uzaması...eger vs uzarsa dövüste garp alır.akainunun yaraladıgı adamı,garp daha fena yapar,çeligi kagıt gibi burusturan adam wbyemi zarar veremiyecek.zaten wbyi vura vura yenicek yasayan tek kişiydi muhtemelen.ama wbnin en güçlü oldugu tartısılmaz.eger mevzu genclikleriyse ,her ne kadar birbirlerine denk gözüksede bu üçlü yani roger-wb ve garp.

tamamen handikapsız bir durumda roger > wb > garp bence.ama wbnin hastalıgı onu kötü etkilemiş bu vsnin düsünüldügü zamnda bence garp daha sanslı.

bir arkadas paylasmıs yukarıda,güzel vurgulamıs.gidip bakın,bir wbnin deprem yumruguna birde teachinkine,sonrada bana getirip 7 farkı söyleyin ? yok öyle bir fark.azcık hayvanımsı olan her adam o meyveyle dünyayı yıkıcak güce sahip olur.wbnin en büyük artısı dayanıklılıgı ve saf gücü,muhtemelen dünyanın en iyisi,garpta hızda cok fark atar.aslında beraberlik en politik cevap ama,kıcı kırık jinbei ve ace bile 5 gün dövüsüyorsa, bu adamların savası bitmez 10 günden asagı... buda wb sonunda yenilir demek bence ;)
Evet,evet... güç ve vs farklı şeyler. Güçlü olan her zaman galip gelicek diye bir şey yok. O nedenle sadece vs'de alır dedim. Açıklamalarına katılıyorum, görünenin analizi bu şekilde olur diye düşünüyorum.

Benim şahsi görüşüm ise görünmeyenin analizi idi. Garp'ın dadan'la konuşurken Roger için; korsan olduğu halde ondan gerçekten nefret edememiştim demişti. Luffy'de bu şekilde, karşısındaki, luffynin gözünde bittiği anda adamın atmosferi ciddiyeti çok değişiyor. ve ne olursa olsun o adamı yeniyor. lucci ile dövüşürken de bu adamı yenemez demiştim, öyle de baksam böylede baksam adamdan güçsüzdü. Ama ne yaptı etti dövüş esnasında kendini aştı bir şekilde yendi. bunun örnekleri çok zaten. garp ta öyledir kanımca. zamanında berserk modda roger'ı bile alabileceğini düşünüyorum.

Göğsüne nerdeyse garpin boyunda kılıç yemiş savaş esnasında kalbi teklemis üstüne kizarunun lazeri akainunun magma yumruğunu göğsüne ve kafasına yemesine karşın, dusmemmis o halde bir saldiriyla adayı ikiye bölmus, yetmemiş ace yi harcayan bb ye tek atmış bir adam olan ve En önemlisi Kendisini tutmuş bir Wb bunları yapıyorsa, kendini tutmayan tarafsız bir sahada ki bir vs de neler yapar onu düşünmek lazım

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık