Ilerde Akainu yla dövüşecek gibi duruyor.Dragon eski bir Denizci Amiral'i çıkacak. Olmasa bile en kötü Akainu ile bir bağlantısı olacak. Belki temelini Denizciler vermiştir.
Geçen Akainu-Dragon ilişkisi için bölümlere baktım. Yanlış hatırlamıyorsam Akainu 3 veya 4 kez Luffy için Dragon'un oğlu diyordu. Diğerleri Hasır Şapka derken bu neden böyle diyor acaba? Bence bir iş var bu işte.Ilerde Akainu yla dövüşecek gibi duruyor.
Bir iş yok ya. Dragon'un yanında Luffy'nin zerre önemi olmadığı için Dragon'un oğlu dedi işte. Luffy'yi öldürmek istemesindeki asıl sebep babasıydı zaten.Geçen Akainu-Dragon ilişkisi için bölümlere baktım. Yanlış hatırlamıyorsam Akainu 3 veya 4 kez Luffy için Dragon'un oğlu diyordu. Diğerleri Hasır Şapka derken bu neden böyle diyor acaba? Bence bir iş var bu işte.
Bana da öyle geliyor. Garp’ın etkisiyle denizci olup daha sonra devrim ordusunu kurmuştur.Dragon eski bir Denizci Amiral'i çıkacak. Olmasa bile en kötü Akainu ile bir bağlantısı olacak. Belki temelini Denizciler vermiştir.
Devrim ordusunu bence Dragon kurmadı.800 yıldır bulunamayan ada baltigodan dolayı söylüyorum tabi bunu.Eski yıkılan krallıktan kalanlar ilk olarak o adada bir oluşum kurup bu günlere getirmiş olabilir.Bana da öyle geliyor. Garp’ın etkisiyle denizci olup daha sonra devrim ordusunu kurmuştur.