Düşünsene lütfünün meyve kullanmamış hali ile çarpıştığı birini, lütfüne eşit tutuyoruz abowww dünyaları yıkarsınO kadar itemi var secememistir.![]()

Kullanmamış Reis içerden bilgi geldiNasıl meyve kullanmamış?![]()

Düşünsene lütfünün meyve kullanmamış hali ile çarpıştığı birini, lütfüne eşit tutuyoruz abowww dünyaları yıkarsınO kadar itemi var secememistir.![]()
Kullanmamış Reis içerden bilgi geldiNasıl meyve kullanmamış?![]()
Düşünsene lütfünün meyve kullanmamış hali ile çarpıştığı birini, lütfüne eşit tutuyoruz abowww dünyaları yıkarsın![]()
Estağfurullah ben atmıyorum o çok güzel yiyorSana ateş etme demiyorum ama headshot atma diyorum kanlar ekrana sıçrıyor çünkü.![]()
Eğer amiral yonkou ya esit olsaydi. 4 denizci amirali wano ya göbek ata ata girerdi.2 amiral bile 1 yonkou etmez.Amiral. Yani Yonkou.![]()
Sen öyle diyorsan.Eğer amiral yonkou ya esit olsaydi. 4 denizci amirali wano ya göbek ata ata girerdi.2 amiral bile 1 yonkou etmez.
Benim öyle dememle alakalı bir şey değil. 2 yonkou duyunca yusuf yusuf olan bir akainu var. Sence de amiralle yonkou nun eşit olması saçma olmaz mı?Sen öyle diyorsan.![]()
Bisentosu olacak mı en iyisinden?Düşünsene lütfünün meyve kullanmamış hali ile çarpıştığı birini, lütfüne eşit tutuyoruz abowww dünyaları yıkarsın
Kullanmamış Reis içerden bilgi geldi![]()
Yok len Luffy'den bahsediyoruz kim bilir ne yapar o bisento ileBisentosu olacak mı en iyisinden?![]()