Güzel kadındı 

Aynen çok egzotikti, fantastikti eşi benzeri yoktu . Zoro ne demişti vahşi hayvanım benim seni cezalandırmaya geldim gibi bir şey mi demişti ona öyle bir şeydi işteGüzel kadındı![]()
Hiç ısırmayacağından emin olduğun vahşi bir hayvan gördün mü ? Demişti.Aynen çok egzotikti, fantastikti eşi benzeri yoktu . Zoro ne demişti vahşi hayvanım benim seni cezalandırmaya geldim gibi bir şey mi demişti ona öyle bir şeydi işte![]()
![]()
Ne pis hayal dünyan var senin öyleAynen çok egzotikti, fantastikti eşi benzeri yoktu . Zoro ne demişti vahşi hayvanım benim seni cezalandırmaya geldim gibi bir şey mi demişti ona öyle bir şeydi işte![]()
![]()
Biliyorum öyle dediğini az oynama yaptım söylediklerinde yoksa böyle bir şey söylemesi mümkün müHiç ısırmayacağından emin olduğun vahşi bir hayvan gördün mü ? Demişti.
Hahhaha ama dese Monet'te sırıtmazdı abla %50 hayvanNe pis hayal dünyan var senin öyle![]()
Bu adam Marineford'dan önce Dof fanıydı(Bir insan 10 senedir nasıl Dof fanı olur aklım almıyor), bunun yorumlarını dikkate almayınız.Hayır ölmedi.ÖLMEMELİ.
Öldürmeyen Oda, Doflamingo'nun tayfasından 2 karakteri harcadı.Ben kanser.