Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Momonosuke'nin Güncel Güç Seviyesi

Momonosuke'nin seviyesi nedir ?

• Kullanılan toplam oy
    70
çocuğun daha hakisi yok ama yc 3 falan vardır çünkü meyve aşırı güçlü ama 3-5 sene çalışsa rahat yc 1 üstü olur

Hiç istemiyorum ama komutan seviyesi geldi büyük ihtimalle. Yoksa Kaido karşına çıkması ölümü olur. Ki hiç yoktan bir şeyler göstertmeden bırakmaz sOda. O yüzden en düşük olan yc4 diyorum şimdilik ama yc1 dahi olabilir. Haki ile harmanlayıp yc1+, amiral/yonkou- seviyeye gelir biraz antrenmanla. Oden seviyesi bir nevi. Umarım Wanolular çocukken öğrenmeye başlıyor bahanesi ile haki çıkartmaz sOda.

Eğer Shinobu, Momo sen Oden'e benziyorsun dediyse ve gerçekten Oden'e benziyorsa Momo, Odenden tırsan Kaido'ya şok yaşatabilir. Ama kalıcı bir zararı olmaz.

Şaka maka hava savaşı olursa Kaido vs Luffy & Momo hava dövüşünde Kaido yu Momo ya yaralatabilir Oda.

Sonuçta etçil hayvan ikiside kimin dişi kimin boynuna girerse o alır temiz.

Franky Sasakiyi lazar atarak yenmedi mi Momo'nun element yetenekleri bu lazerden çok daha güçlü. Kuyruğunu sallasa bile Black Maria'yı alır.

One Piece son 2 ay içinde Naruto'ya bağladığı için Yc2 seviyesi diyorum.

Oden genleri + Ejder meyvesinin getirdiği fiziksel güç rahatlıkla Yc2 eder. Haki ve 3-5 kılıç tekniği öğrendiği taktirde zorlanmadan Yonko seviyesini görebilecek bir karakter çıktı bir bölümde karşımıza. Zoro'nun sharinganı ne zaman açıklanacak çok merak ediyorum. Luffy'nin sonsuz chakrasını da artık uyandırması gerek cart curt..

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık