Ben çevirirdim sana.Ha o imkansız zaten çünkü bu kadar uzun bir metni çevirmeye yetecek irada yok bende. Üşenirim ben.![]()

Ben çevirirdim sana.Ha o imkansız zaten çünkü bu kadar uzun bir metni çevirmeye yetecek irada yok bende. Üşenirim ben.![]()
7/1'ini sana verdim 22 gün sürdü. Geri kalanını 1yılda ben çevirdim desek senin ki daha hızlı oluyorBen çevirirdim sana.![]()
Yanlış bilgi vermeyelim pls. :S7/1'ini sana verdim 22 gün sürdü. Geri kalanını 1yılda ben çevirdim desek senin ki daha hızlı oluyor![]()
Burda engin ingilizce bilgimizi sınamıyoruz işi 22 gün sonra teslim ettin olay oYanlış bilgi vermeyelim pls. :S
Çeviri 22 sürmedi, çeviriyi sana vermem o kadar zaman aldı. Yoksa biliyorsun ki son gün çevirip gönderdim sana.![]()
Ehm noksan olsun zatenÇok ilginç bağlantılar bulmuşsun hacı. Olma ihtimali var bence. Hele Bonney'in çocukluk resmi olmasa kesin derdim ama o resim biraz baltalıyor teoriyi.
Eline sağlık güzel olmuş.
Herkes bunu söylüyor nedenseAce in cocugunun olma olasiligi kisiliginden dolayi biraz az bence ama aralarinda bir bag oldugu kesin iyi yerler yakalamissin bakalim nasil bir seyler cikacak tabi yakin zaman da gorecegimizi sanmiyorum.