Doğru söylüyorsun. 960 sayfa kaale almamak için uğraştılar ama gelen her bilgi tokat gibi vuruyor. Bir sağdan bir soldan ahahaMihawk'ı kaale almıyorlar ki neyini konuşsunlar? Hiç Vista hakkında kötü bir açıklama gördün mü sen?![]()

Doğru söylüyorsun. 960 sayfa kaale almamak için uğraştılar ama gelen her bilgi tokat gibi vuruyor. Bir sağdan bir soldan ahahaMihawk'ı kaale almıyorlar ki neyini konuşsunlar? Hiç Vista hakkında kötü bir açıklama gördün mü sen?![]()
O kadar çabuk işi bitirir yaniAmiral'e karşı bir saat savaşacak güçte çıkar en fazla.
O kadar çabuk işi bitirir yani![]()
Seninki de yarı yarıya eksilir, kendini yok sayma şimdi.960 sayfa oldu diye konuyu öven var konuyu silsek bazilarinin 3000 mesaji falan eksilir![]()
Bir bak istersen benim son 100 sayfa öncesinde pek yorumumu bulamazsin. Varsa da nadirdir bu konuya yazdiğim pek çok mesaj ciddi değil zaten toplasan 50-60 mesaj yoktur bile. Kendinizle beni kiyaslamayin konu silinse mesajiniz kalmayacak forumda.Seninki de yarı yarıya eksilir, kendini yok sayma şimdi.
Üşenmiyorsan say, eminim senin yorumun bemimkinden fazladır.Bir bak istersen benim son 100 sayfa öncesinde pek yorumumu bulamazsin. Varsa da nadirdir bu konuya yazdiğim pek çok mesaj ciddi değil zaten toplasan 50-60 mesaj yoktur bile. Kendinizle beni kiyaslamayin konu silinse mesajiniz kalmayacak forumda.![]()