Yok net sonuca varmıyorum. Ama kelime oyunu yapmış. Bu sayede dediğin gibi ne şişi yakıyor ne kebabı. Ben de çok merak ediyorum bu konuyu.
O dediğini yapacak kadar az korsan yok. Görüyoruz Korsan Kral'ın sağ kolu için bile öyle bir şey yapılmamış. Ya da yapılmışsa bile bir şekilde atlatmış. Sen Mihawk için kafası rahat olsun diyorsun ama Shichi'ler bugün Hükümet'e karşı sorumlu kişiler. Bahsedilen şekilde özgür de değil. Mihawk'ın Shichi olmasının başka bir sebebi yoksa bana saçma geliyor o seviyedeki adamın bunları sebep bilerek Shichi olması.@Alpamis bir karakter ne kadar güçlü olursa olsun huzur aramasında bir sakınca görmüyorum, adam şatosunda takılıyor, hadi 1 değilde 2 tane amiral yollasalar ya da 1 amiral + buster call yollasalar yapabileceği hiç birşey yok ne mihawk'ın ne rayleigh'in zaten korsanlık yapmayan bir adam için garantici olmak ne zamandan beri zayıflık
Bence de böyle sıyrılabilir gibi geliyor işin içinden. Çünkü nereden baksan diğer taraftan falso veriyor hikaye. Ya Shanks'ta meyve çıkacak, ya E.Oda saçmalayıp Shanks'ı veya Mihawk'ı gömecek ya da hiç birimizin düşünemediği farklı bir kulp bulacak.Shanks kılıç ustalığına etki etmeyecek bir meyve yediyse bu sorun çözülür.
Dünyanın en iyi kılıçustası olmak için Zoro'nun diğer rakipleri kimler ? Ünvanı abartmanın manası yok bence.ama mihawk'ın gücünü kanıtlayacak ünvanı var
Shanks'ın o dönem Yonko olduğunu nereden çıkarttın.bir yonkou ile yaptığı bahsedilmiş düellolar var