Yanlız amiraller momo seviyesi gösterildi zaten ortakBiz yıllardır Mihawkçıyız. İddia falan da kaybetmedik. İddiamız her zaman Mihawk'ın Amirallerden üstünlüğü oldu, gelecekte de bu iddiamızı kazandığımı görürsün![]()

Yanlız amiraller momo seviyesi gösterildi zaten ortakBiz yıllardır Mihawkçıyız. İddia falan da kaybetmedik. İddiamız her zaman Mihawk'ın Amirallerden üstünlüğü oldu, gelecekte de bu iddiamızı kazandığımı görürsün![]()
Mihawk = Shanks > Fino > AmirallerSana ben az çok ne kıvamda çıkacağını söyledim. Akainu > Mihawk > Amiraller. Bu listeye tutun fazla uçma
Evet, mihawk haterlarını uzun zamandır bir korku salmış durumda.bi korku salmış belli
Harbi, amirallerin de değeri kalmadı ki. Mihawk için yeni bir seviye oluşturmak lazım.Yanlız amiraller momo seviyesi gösterildi zaten ortakmihavk onlardan güçlü olsa ne olmasa ne
![]()
Valla şu son 3 bölümden sonra seride güç beklentim(yenilmemiş karakterler içinde) bb, dragon, sabo, akainu, shanks ve luffy kaldı . Gerisi kendi aralarında yarışsın bunlar baya uçtu. Kalanlar anca ezilir şu saatten sonraMihawk = Shanks > Fino > Amiraller
Evet, mihawk haterlarını uzun zamandır bir korku salmış durumda.
Harbi, amirallerin de değeri kalmadı ki. Mihawk için yeni bir seviye oluşturmak lazım.
Senin durumun o kadar da kritik değilmiş gene. Beklentini taş çatlasın seviyesinde tutmuşsun sadeceMihawk = Shanks > Fino > Amiraller![]()
Ne durumu la?Senin durumun o kadar da kritik değilmiş gene. Beklentini taş çatlasın seviyesinde tutmuşsun sadece
Mihawk'tan beklentinden bahsediyorum. +1'ci gençlerden değilmiş en azından yaniNe durumu la?
Bunu şuraya da bırakalım dursun...@sensey Bu bölümle senseyin güç denklemi çelişkiye düşmüş benimki ise kanıtlanmıştır. Şöyle ki; bana göre Mihawk amiral/sağ kol seviyesi bir karakterdir. Sensey'e göre de bu durum böyledir. Sensey sağ kol ve amiralleri aynı seviyede görmemektedir. Ancak Mihawk şimdi sağ kol olduğuna göre ve Senseye göre Mihawk amiral seviyesi olduğuna benim teorim ispatlanmıştır.Teşekkürler.
Mihawk mı daha güçlüdür kangal mı?Yakışmadı Mifak seviyesiz derken bundan bahsediyordum, adamın ne yapacağını kestiremeyiz![]()