Yollsana bakak![]()

Return to the Reverie – MEGATHREAD
Given how cluttered the front page has been getting with all the different posts and languages, I thought I’d make one universal thread where you can easily access every single link for the R…

Yollsana bakak![]()
Bunlar da benim tahmin gibi 10 milyar ödül koymuşlar dragona dklshfklsdhf![]()
Return to the Reverie – MEGATHREAD
Given how cluttered the front page has been getting with all the different posts and languages, I thought I’d make one universal thread where you can easily access every single link for the R…thelibraryofohara.com
Kumandanların öyle rahat tokatlaması fan servis olmuş hakkaten.Im için olanlar güzel bugün Dragon gitse mangada aynısı olur.Tabii bu Im kahin gibi zayıf bir figür değilse.Bunlar da benim tahmin gibi 10 milyar ödül koymuşlar dragona dklshfklsdhf
Baya fan servis olmuş ama fena değil. Bazı yerleri güzel bağlamışlar.
Sabo vs Lucci gazına burdan mı geldin acaba sdklhfldkshfKumandanların öyle rahat tokatlaması fan servis olmuş hakkaten.Im için olanlar güzel bugün Dragon gitse mangada aynısı olur.Tabii bu Im kahin gibi zayıf bir figür değilse.
Bu daha yeni sayılır 6 ay önce yapmışlar.Oradan gaza gelmedim.Sabo vs Lucci gazına burdan mı geldin acaba sdklhfldkshf
Oda öyle birşey yapsa herhalde WB'ye yaptığı itibar suikasti ile karşılaştırılacak seviyede birşey olur.Malikaneme zarar gelmesin dedirtir geçerdi Oda maymunlar da var hem. Şimdi dediğim gibi bir tarafın karizması çizilmek durumunda, silahların kullanılmaması ise hepsinden daha saçma.
Fanları bilmem de ben buna üzülmem. Mihawk'ın seviyesi belirsiz, Vegapunk da seriyi derinden etkileyen bir adam çok güçlü silahlar yapması olağan bence.Oda öyle birşey yapsa herhalde WB'ye yaptığı itibar suikasti ile karşılaştırılacak seviyede birşey olur.
Vegapunk'ın gücünü görmemiz için mutlaka iyi olacaktır ama dediğimiz gibi bir olay olursa ben en çok buna @Erkan12'nin sevineceğini düşünüyorum.Fanları bilmem de ben buna üzülmem. Mihawk'ın seviyesi belirsiz, Vegapunk da seriyi derinden etkileyen bir adam çok güçlü silahlar yapması olağan bence.