Kazanırsan 100tl hesabına atarım benden taraf yemek yersin , kaybedersen the white hunter yazısını “bölə vəziyyətin içinə soxum” diye değiştir 1 aylık . Kabul mü?İlk seçenek kazanır. Hakkıyla alıyor unvanı çünkü.
Kazanırsan 100tl hesabına atarım benden taraf yemek yersin , kaybedersen the white hunter yazısını “bölə vəziyyətin içinə soxum” diye değiştir 1 aylık . Kabul mü?İlk seçenek kazanır. Hakkıyla alıyor unvanı çünkü.
Meh pek sarmadı ama bi düşüneyim genedeSen hangisine yakınsan ben tersiyim, kaybedersem de bir aylığına Shanks<Amiral<Mihawk<Dragon yazar ve Shanks gömerim. senin iddianı sen belirle. Amaç ortalık şenlensin
Takanome diye bağırırım videoda ne diyim.Kaybedersen ne yapacaksın?
Mihawk adam değilmiş diye başka videoya.Takanome diye bağırırım videoda ne diyim.
Bir ay çok, bir hafta yaparım.Kazanırsan 100tl hesabına atarım benden taraf yemek yersin , kaybedersen the white hunter yazısını “bölə vəziyyətin içinə soxum” diye değiştir 1 aylık . Kabul mü?
Tamam mihawk adam değilmiş derim. Ama konuyu anlamadım Mihawk Wano'ya gelmişse ve yenilmiş ise bile ben kaybediyor muyum. Ben illa gittiğini düşünüyorum.Mihawk adam değilmiş diye başka videoya.