Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] Mihawk Elması Kesebilir mi?

İsterse keser. Goken'i unutmayın. Mihawk isterse elması bile keser ama istemezse bir tüyü bile kesmez. Orada saldırıyı Jozu'ya bile atmamıştı. Jozu'yu kesme gibi bir isteği yoktu yani.

buz, dağ, Taş, bayır gibi şeyleri kesmeyi çok güç gösterisi olarak yorumlamıyorum. Pica taş olduğu için kesilmemesi sorun olurdu. Zira çok büyük taş beden yaratmıştı, onu yakın temasla kesmek bile sıkıntı. Bir ucundan diğer ucuna kesene kadar kaç saniye geçer, zoro picayı havada durduğu yerde parçaladı slash atarak. Slash'In gücünün uzaklığa göre karesiyle ters orantılı gibi hesap ediyorum. Yani uzaklık arttıkça slash'in ya da saldırının gücü düşecektir. Marineford duvarlarını ele alalım, wb saldırdı ezildi. Zoro'nun öyle bir blok çeliği uzaktan kesemeyeceğini düşünüyorum. Dediğin gibi farklı Slash türleri de var. Ancak çelik gibi materyallerin wb'nin uzaktan deprem yumruğuna dayanıyorsa uzaktan kağıt gibi kesilmeyeceğini düşünüyorum.
Aslında deprem yumruğu güçlü diye düşünüyordum ama son flashbacklerde zayıf gibi gözüküyor. Ayrıca WB jozuya deprem yumruğu atsa jozu da parçalanmaz.

Aga koca dağı bir yumrukla kırıyorlar en güçlü kılıç ustası elması kesememesi saçma gelir
Not:Elmasın en sert madde olduğunu biliyorum.

Bu sorunun cevabını Zoro vermişti. Ne kadar da ileri görüşlüymüş aslan. :a:
Kral Haki ve B. Hakinin ileri düzey kullanımıyla aşılamaz bir derinin çok da anlamı kalmıyor. Elması kesmeden de arkasındaki adamı kesebilecek bir güce sahipsen, elması kesebilmek efor israfından başka bir şey değil.

Kınların Kaido kestiği yerde Mihawk'ta ciddi bir savaşta keser elması. Silahlanma hakisinde zirve karakterlerden biri diye düşünüyorum ek olarak.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık