Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Mighty Morphin Power Rangers (1993-1996)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 6 100.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Bundan önce Jiban vardı. Onu çok severdim sonra Show Tv'de bu başlamıştı, komşumuz Jiban gibi deyince izleyip çok beğenmiştim (( :

En sevdiğim Yeşil/Beyaz Ranger (( :

Netflix'de vardı ama Türkçe dil desteği yoktu. Şimdi var mıdır bilmiyorum.
Jiban'i hiç görmedim, yalnız Power Rangers'tan hemen önce ya da sonra korku dizisi başlıyordu.

Goosebumps... :)

Bundan önce Jiban vardı. Onu çok severdim sonra Show Tv'de bu başlamıştı, komşumuz Jiban gibi deyince izleyip çok beğenmiştim (( :

En sevdiğim Yeşil/Beyaz Ranger (( :

Netflix'de vardı ama Türkçe dil desteği yoktu. Şimdi var mıdır bilmiyorum.
Vaay Jiban'ı bilen biri hiç beklemiyordum.Ben öğlenciydim, okuldan çıkar çıkmaz koşarak eve gelir Power Rangers izlerdim. Arkadaşlarım top oynamaya çağırır bitsin öyle gelirim diyordum. O dönemler bir de şöyle bir dizi vardı. Ana karakter kendini normal , dövüşmeyi bilmeyen biri olarak gösterip tehlikeli durumlarda kılık değiştiril milleti kurtarırdı. Rakibi dörde bölerek yok ediyordu. Son hareketi yaparken "Buda son darbe " diye bağırırdı.Biraz Jiban'a benziyordu. Sonradan çok aradım bulamadım. Bir şey çağrıştırdı mı ?

Vaay Jiban'ı bilen biri hiç beklemiyordum.Ben öğlenciydim, okuldan çıkar çıkmaz koşarak eve gelir Power Rangers izlerdim. Arkadaşlarım top oynamaya çağırır bitsin öyle gelirim diyordum. O dönemler bir de şöyle bir dizi vardı. Ana karakter kendini normal , dövüşmeyi bilmeyen biri olarak gösterip tehlikeli durumlarda kılık değiştiril milleti kurtarırdı. Rakibi dörde bölerek yok ediyordu. Son hareketi yaparken "Buda son darbe " diye bağırırdı.Biraz Jiban'a benziyordu. Sonradan çok aradım bulamadım. Bir şey çağrıştırdı mı ?
Ben izlemedim ama Metalder olabilir

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık