Çok teşekkürlerSağlam konu olmuş, eline sağlık.
Croco yenildikten sonra yağmurun yağmaya başlaması ile Ace'in Drum adasına geldiğinde kar yağışının durması aynı mantık bence. Ortada bir uyanışa ihtimal pek vermiyorum bu konuda. Yorumun için teşekkürler.Logia'lar konusunda pek katılmıyorum. Croco'nun meyve uyandırışının payı var oraların çöl olmasında. Croco öldüğünde yağmur yağmaya başlamıştı. Kendisi varken bir löylü yağmursuzluktan, kıtlıktan bahsediyordu. Tıpkı Punk Hazard gibi. Orada da meyve uyanışı söz konusu bence.
Asıl teşekkürü böyle bir konuyu açarak siz hak ediyorsunuz hocam. Kolaylar gelsin. Daha nice teorilerine diyelim.Çok teşekkürler
Croco yenildikten sonra yağmurun yağmaya başlaması ile Ace'in Drum adasına geldiğinde kar yağışının durması aynı mantık bence. Ortada bir uyanışa ihtimal pek vermiyorum bu konuda. Yorumun için teşekkürler.
Çok teşekkürler.Seni keşfetmek güzel, emeğine sağlık.![]()
Teşekkürler, Kuma detayı için ayrıca teşekkürler düzelttim.Elinize sağlık hocam bu arada galiba 2 tane kuma yazılmış.
Yardımcı olduysa sevindim. Arc bitiminde yeni bir sınıf daha eklenecek ve BM korsanları güncellenecek.Baya aydınlattı teşekkürler @Chaos Bringer
heyecanla bekliyorumYardımcı olduysa sevindim. Arc bitiminde yeni bir sınıf daha eklenecek ve BM korsanları güncellenecek.