Konu çok güzel olmuş eline sağlık.
Teşekkürler, o senin güzelliğin.Konu çok güzel olmuş eline sağlık.
Çok teşekkürler canısı, İzmir'de deprem olmuş sende bir şey yok dimi?ooo, yeni gördüm bu teoriyi. güzel olmuş her zamanki gibi. emeğine sağlık.
Hangisi?@Chaos Bringer Luffy için keşke sana dediğim tespitide yazsaydın :/
Çok teşekkürler, Luffy'nin uyanışı haki çerçevesinde gerçekten büyük güç artışı gösterecek. Daha fazla dediğin salt meyve bazında mı? Şöyle söyleyeyim, uzama miktarı gerçekten çok şaşırtıcı miktarlara gelir ona eminim. Saldırılarının neredeyse tamamı gerilme tabanlı. Bunun içinde b. haki ekledi zaten. Ama fantastik şeyler istiyorsan Oda'ya kalmış onlar.Konuyu yeni gördüm daha eline sağlık yazı düzeniyle içeriği ile konu efsane olmuş
Luffy için dediğin şeylerin olabilitesi baya yüksek. Ama daha fazla bir şeyler görmek isterim ben. Bu haliyle beni çok tatmin etmez açıkçası![]()
Kairosekinin Luffy'nin bedenine temas etmesine rağmen meyvenin iptal olmaması = Haki kullanırken meyve gücünün iptal olmaması aynı mantık demiştim.Hangisi?
Haki kullanırken meyve gücünün iptal olmaması, daimi bedensel grubu için mi? Logia'lar dışında meyveye haki ekleyebilen kişiler mevcut çünkü. Sağlıklı bir genelleme yapılamıyor.Kairosekinin Luffy'nin bedenine temas etmesine rağmen meyvenin iptal olmaması = Haki kullanırken meyve gücünün iptal olmaması aynı mantık demiştim.
Sadece bedensel grubunu bırak paramecialar dışındaki meyve grupları içinde düşündüm.Haki kullanırken meyve gücünün iptal olmaması, daimi bedensel grubu için mi? Logia'lar dışında meyveye haki ekleyebilen kişiler mevcut çünkü. Sağlıklı bir genelleme yapılamıyor.