Böyle bir cevap geleceğini biliyordum diyecektim zaten amiral lobisi bu tarafı seçer diye.Arka sokakların adalet yükünü sırtlayan Mesut Komiser alır elbette.![]()

Böyle bir cevap geleceğini biliyordum diyecektim zaten amiral lobisi bu tarafı seçer diye.Arka sokakların adalet yükünü sırtlayan Mesut Komiser alır elbette.![]()
Bir kere de şaşırt bizi yavArka sokakların adalet yükünü sırtlayan Mesut Komiser alır elbette.![]()
Rıza Baba boşuna "Bu meslekte yaşamak da, ölmek de bir ekip işidir. Yaşamak da, ölmek de ...." demiyor. Gönüller bir. Mesut Komiser kazanır çünkü o Mesut Komiser.Arkadaşlığın gücüyle kazanacağından böyle söylemiyorsun değil mi ?![]()
Rıza Baba boşuna "Bu meslekte yaşamak da, ölmek de bir ekip işidir. Yaşamak da, ölmek de ...." demiyor. Gönüller bir. Mesut Komiser kazanır çünkü o Mesut Komiser.
Mesut Komiser silah olarak odun kullanabiliyor mu ?Senaristler Fairy Tail’den çok etkilenmiş olabilirler mi bir ihtimal.xD
Mesut ancak Memati hasta, yaşlı ve kalbi delik olduğu zaman Memati ile dövüşebilir. Onda da alabileceğini sanmam.Arka sokakların adalet yükünü sırtlayan Mesut Komiser alır elbette.![]()
Elleri odun işlevi görüyor dizide o yüzden silah vermek hem adil değil hem gerek var mı ?Mesut Komiser silah olarak odun kullanabiliyor mu ?