İlk halini Killia'ya gösterdi ve Killia ölürsünüz dedi. Netero'da yarı gücü civarındayım dedi. Yanındakiler de bizim kadar güçlüsün diye kızdılar. Sonra antremanlara başladı ve kondisyon falan kazandı. Diyorum ya Netero eski gücümde olsam kralı da alırdım gibi bir şey demedi, demek ki aradaki fark muazzam. Krala çizik atamadı, hani daha ne kadar güçlü vurabilir. 0. el bile sonuç almadı, ses hızında yaptı bunları, bu kadar hızı olmayan birisi krala dokunamaz bile. Zeno Zoldyck, Netero başkanı nasıl tanımladı. Biz bir paranın iki yüzü gibiyiz ama asla ona denk olamadım, o her daim benden üstündü, dedi.

İnsanlık tabi ki güçlenir ama bunun için bir şeyler lazım. Kara kıtaya gidip gücü uyandıracaksın falan ve Netero'nun ne kadar uğraştığı meçhul. Ne kadar zorluk o kadar güç.
Ben o güç kral gibi badas karakterler için önemli değil diye düşünüyorum yoksa belki 2-3 avcıyla ya da orta zor durumlarda kendisine çok fazla avantaj sağlayacak güç kopyalamıştır. Seviye farkı yüksekse basit teknikler yalan oluyor.