Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Medalist (2025-2026)

Tür: Spor, Dram, Seinen
Bölüm Sayısı: 13 (1. Sezon)
Tanıtım: Solo artistik buz pateni sporcusu olmaya karar veren Tsukasa, bu hayalinin peşinden gitmeye çok geç başladığı için hedefine ulaşamaz. Günümüzde yardımcı antrenör olarak geçimini zar zor sağlamaktadır. Hayal ettiğinden çok uzak bir hayat süren Tsukasa'nın yolu bir gün öz güven sorunları yaşayan, annesinin aşırı korumacılığı yüzünden buz patencisi olma hedefinden vazgeçmek üzere olan utangaç kızımız İnori ile kesişir. 5. sınıf öğrencisi olan İnori, aslında doğru bir rehber sayesinde ortaya çıkmayı bekleyen büyük bir potansiyele sahiptir. İnori'nin değişmek için gösterdiği kararlılıktan etkilenip, kendi mücadelelerini hatırlayan Tsukasa, bu küçük kıza koçluk yapmayı ve dile getirmekten çok korktuğu hayalinin peşinden koşmasına yardım etmeyi teklif eder ve ona bir söz verir: “Seni bir madalya sahibi yapacağım.”

Şahsen buz pateni sıkı takip ettiğim bir spor dalı değil, ara sıra olimpiyatlarda denk geldikçe izlerim. Mangasının birçok ödül kazandığıyla ilgili haberlerden sonra animeye uyarlanması şaşırtıcı olmadı.:) Daha önce bu sporu konu alanlardan Ginban Kaleidoscope ile Yuri on İce izledim sadece, ama onlar Medalist kadar buz pateninin teknik detaylarına inen seriler değil açıkçası. Animenin ilk zamanlarında CGI kötü uygulandığı için 9 puan verdim, birçok izleyicinin aksine beğenmedim ama sonradan daha kabul edilebilir düzeye geliyor, tek eleştirdiğim nokta bu oldu.

Ocak ayında 2. sezonu uyarlanacak, spor dalında üretilen gerçekçi bir seri olduğu için konusunu açmak istedim.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık