Devre dışı bıraktım, süresi dolmuş Mcafee'yi de sildim biraz oyun oynayayım bakalım düzelmiş miBüyük ihtimalle ama yine de devre dışı bırakmayı dene bir şey kaybetmezsin![]()

Devre dışı bıraktım, süresi dolmuş Mcafee'yi de sildim biraz oyun oynayayım bakalım düzelmiş miBüyük ihtimalle ama yine de devre dışı bırakmayı dene bir şey kaybetmezsin![]()
Buradan yola çıkarsak virüs programları süresi bitince virüs gibi takılıyor al beni bir daha diye2 el lol attım, hiç masaüstüne atmadı. Sorun çözüldü sanırım, hepinize teşekkür ederim.
Ahaha doğrudurBuradan yola çıkarsak virüs programları süresi bitince virüs gibi takılıyor al beni bir daha diye![]()
Antivirüs programları virüslerden daha can sıkıcı zaten. Her dakika bir şey bulduk diyorlar. Virüs ise efendi efendi arka planda işini yapıyorBuradan yola çıkarsak virüs programları süresi bitince virüs gibi takılıyor al beni bir daha diye![]()
Bende mcafee var.Pcyi alirken verdiler ve bi sikinti falan cikartmiyor.Virus bulunca resetle de silem ağam diyor o kadar.Demek ki süresi bitince çılgın atıyor.Antivirüs programları virüslerden daha can sıkıcı zaten. Her dakika bir şey bulduk diyorlar. Virüs ise efendi efendi arka planda işini yapıyor![]()
La ben format attım seninde atman lazım2 el lol attım, hiç masaüstüne atmadı. Sorun çözüldü sanırım, hepinize teşekkür ederim.
Sen kolaya kaçmışsın.Ugraşmassan böyle işte.La ben format attım seninde atman lazım![]()