Soytarii26
Samurai Champloo'dan Mugen'i de görmek isterdim. Hem Zoro'nun seiyuusu ile aynı çok dengesizdir o daBulundukları serilerin, en iyi kılıç ustaları...
![]()

Samurai Champloo'dan Mugen'i de görmek isterdim. Hem Zoro'nun seiyuusu ile aynı çok dengesizdir o daBulundukları serilerin, en iyi kılıç ustaları...
![]()
Seiyuları aynı Kazuya Nakai.Zaten Kazuya'ya bakınırken buldum.O lafın gelişi vurgulamak istediğim kılıç ustası olmaları.Masamuna hariç diğerleri 2. adam zaten.Bence seiyuları aynıdır çünkü hiçbiri en iyisi değil :/
Haberim var.Mugen'ide aradım ama hepsinin olduğu tam boy resim yoktu.Samurai Champloo'dan Mugen'i de görmek isterdim. Hem Zoro'nun seiyuusu ile aynı çok dengesizdir o da![]()
Hacım son iki sezonu hiç izlemedim ne yaptı bunlar böyle yahu. Springfield'ı mı yaktılar isyan falan çıkarıp?Klasiklerden
![]()
Yaktılar değilHacım son iki sezonu hiç izlemedim ne yaptı bunlar böyle yahu. Springfield'ı mı yaktılar isyan falan çıkarıp?![]()
Homer bu, babasını ayakları altına alan adamdan her şeyi beklerim.![]()
Aynen, hatta abartmıyorum okurken sanki bütün olaylar benim mahallemde oluyormuş gibi hissediyordum. Şerafettin abi mahalleyi köpekler bastı.Bir kötü kedi şerafettin sever dahaEn sevilesi karakterdir kendisi
![]()