Al buradan indir.DC flashpoint'i okuyabileceğim/indirebileceğim Türkçe bir site var mı? Türkçe yoksa İngilizce'ye de razıyım.
Sağ ol, birazcık Türkçe'si için pusuda bekleyeyim. Çıkmaz ise buradan okurum artık.Al buradan indir.
Türkçesi var, ama çok üşeniyorum şuan atmayaSağ ol, birazcık Türkçe'si için pusuda bekleyeyim. Çıkmaz ise buradan okurum artık.
mega:///#F!qQ8ywQZJ!n5c-bWV-yaJ7AHQ24JeaAw!rBsDFLRKDC flashpoint'i okuyabileceğim/indirebileceğim Türkçe bir site var mı? Türkçe yoksa İngilizce'ye de razıyım.
mega:///#F!qQ8ywQZJ!n5c-bWV-yaJ7AHQ24JeaAw!rBsDFLRK
Tamam buldum, çok teşekkürler yine de.Türkçesi var, ama çok üşeniyorum şuan atmaya![]()
Zenci neo dan sonra herşey normal ya.Saçma moda başladı hollywood da.Gay,zenci,ezik tipin yükselişi falan.Bu marvelın ana karakterleri değiştirmesi hiç hoş değil. Önce Thor, spider falan derken Starkı da değiştirmişler. Gerçi superrioe iron man den sonra bişiler olacağı belliydi de... Tadım çok kaçtı afrolu zenci iron man'i öğrenince. Yeni hulkta uzak doğulu biriymiş galiba.
F4'da da vardı Foxun yaptığı. Ya tamam yapta olanı ne değiştiriyorsunZenci neo dan sonra herşey normal ya.Saçma moda başladı hollywood da.Gay,zenci,ezik tipin yükselişi falan.