Yine bomboş bir yorum. İlgili bölümleri okumamışsın. Onlarla hiçbir alakası olmayan yorumlar. O bölümde herkes aha ölüyorduk, şansımız vardı felan diyor. Herkesin ağzında şanslıydık kadey bizden yana aha öldüydük, öleceğimi düşünüyordum diyor.Her zamanki gibi uydurmaya devam ediyorsun, uçmaktan da vazgeçmedin anlaşılan
1- Evet Teach sonuç bazlı düşünüyor. Bak bakayım Yami Teach Ace'e ne diyor.Her şeyi planladım diyor
![]()
2- Teach'in Magallena karşı ölüp gideceği tamamen senin safsatan.
Al bak Teach yanıyorken karanlıkla üstündeki alevleri çekip alıyor, sonra da karanlık her şeyi çeker diyor, üzerine bulaşmış zehri çekemeyeceğini düşündüren nedir
![]()
![]()
Hadi zehri karanlıkla çekemedi diyelim, öleceği kesin mi bu adamın, belki Luffy gibi hormon tedavisine ihtiyaç duymadan anında bağışıklık kazanacak ve kalkıp devam edecek, nerden biliyorsun
3- Hadi diyelim zehri çekemeyecekti ve hakikaten Magellan olmasa ölecekti, burada da iki durum var.
A- Her yapılan plan başarılı olacak diye bir kaide yok. Teach'in Hancock ve Devrimcilerin silahlarına çökme planı da tutmadı mesela. Ancak planın başarısız olması Teach'in plan yapmadığı/sonuç bazlı düşünmediği anlamına gelmiyor. Bu da senin işkembeden salladığını gösteriyor.
B- Teach nasıl Thatch'in meyveyi bulmasına kader dediyse Shiryu'nun gelmesine de kader demişti. Teach'in kader dediği şeylerin muadili Luffy''e yapılan yardımların milyonda biridir. Luffyfanlar da Luffy adlı kişilik gibi Rabbena hep bana kafasında olduklarından tüm yardımlar Luffy'e yapılsın istediklerinden Teach'e yapılan 1 yardımdan rahatsız olman anlaşılabilir bir durum.![]()
Teach plan muhabbetini unutup anı yaşayacan diyor.

Shiryu ortaya bu panzehirle çıkmasam hepiniz kesinlikle ölmüştünüz diyor.
Teach: Şans kimin yaşayıp öleceğine karar veriyor olabilir. Ama ilk korkan kim olursa o kaybeder. Hadi anı yaşayalım.
Evet bu söz tam bir plan ustasının sözü. Yine bilip bilmeden konuştuğun bir yorum.
Son düzenleme: