Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Marineford Marco vs. Çokbilmiş Rob Lucci

Kim Kazanır?

• Marco

Kullanılan: 38 88.4%
  • Rob Lucci

Kullanılan: 5 11.6%
  • Berabere biter

Kullanılan: 1 2.3%

• Kullanılan toplam oy
    43
Luccinin silahlanma ile g5 ile yumruk clashine girdiğini hatırlatmak isterim sadece rokuogan değil silahlanma hakili saldırılarıda marcoya etki edecektir bu dövüşte.

Hakili darbelerin etkisi olur iyileşir buda marconun kondisyonunu düşünür diye düşünüyorum rokuogan gibi saldırılar daha bitirici vurursa marconun durumu perişan olur gibime geliyor.
Ben Zoro'nun Lucci karşısında h.haki kullandığını düşünmüyorum açıkçası. Enma etkisi ile bir süre dövüşüyor onun dışında bazen b.haki bile kaplanmamış şekilde bile dövüştüğü oluyor. Gaban'ın dediği gibi h.haki sahibi olduğunu bile bilmiyor King dövüşünde ölüme yakın bir deneyim yaşadığı için kullandığı geçici bir power up olarak bakıyorum.
Zaten Lucci ile yaptığı dövüş içerisinde bir kere bile söz edilmedi. Wikide filanda baktım hiç h.haki kullandığına dair bir şey net denmemiş.

İlk Enmayı aldığı sahnede de buna benzer dumanlar ve hafif siyah haki belirtileri vardı. Bu yüzden net olarak sbs de filan açıklanmadığı sürece bence Zoro o dövüşte h.haki kullanmadı diye düşüneceğim.

Zoro birtek bu dövüşte Enmayı daha rahat kontrol edebilmeye başladığını düşünüyorum. Artık belli bir kontrol seviyesine gelmiş. Muhtemelen King dövüşü sonrası b.hakisinde ciddi bir gelişim oldu.

Ben şahsen lucci'nin bir sağ ve sol kolu aynı anda tutabileceğini çok düşünmüyorum
Luccinin gücü bence hafife alınıyor ya g5 e karşı direnmişti adam baya.
Marco rahat alır, gücü kısılmasa amiral seviyesi rahat ederdi o meyve ile ama Oda'nın işleri... Nika ve Ope gibi ilk beşte olacak meyvelerden bence.
Rahat alır demezdim ben saldırı gücü yok marcoda fazla luccide zoan uyanışıda mevcut onunda defansı sağlamdır yani.

Ben Zoro'nun Lucci karşısında h.haki kullandığını düşünmüyorum açıkçası. Enma etkisi ile bir süre dövüşüyor onun dışında bazen b.haki bile kaplanmamış şekilde bile dövüştüğü oluyor. Gaban'ın dediği gibi h.haki sahibi olduğunu bile bilmiyor King dövüşünde ölüme yakın bir deneyim yaşadığı için kullandığı geçici bir power up olarak bakıyorum.
Zaten Lucci ile yaptığı dövüş içerisinde bir kere bile söz edilmedi. Wikide filanda baktım hiç h.haki kullandığına dair bir şey net denmemiş.

İlk Enmayı aldığı sahnede de buna benzer dumanlar ve hafif siyah haki belirtileri vardı. Bu yüzden net olarak sbs de filan açıklanmadığı sürece bence Zoro o dövüşte h.haki kullanmadı diye düşüneceğim.

Zoro birtek bu dövüşte Enmayı daha rahat kontrol edebilmeye başladığını düşünüyorum. Artık belli bir kontrol seviyesine gelmiş. Muhtemelen King dövüşü sonrası b.hakisinde ciddi bir gelişim oldu.
Yorum genel olarak güzel zoro zaten acocu okadar ard arda basan bi adam değil buna teknikte ekleyince stamınası bitiyor silahlanma ve tekniksiz eşleştiler muhtemelen uzun süre.

Teknik+acoc zoro>lucci>~tekniksiz+silahlanma hakili
zoro alıyorum ben.

Marcoya karşı bi kıyas yaparsam ise

Strenght:lucci(g5/zoro ile eşleşti fiziksel olarak)
Speed:lucci(g5 ile eşleşti ve luffy farkedemeden sentomaruyu yendi)
Durabilty:marco(iyileşiyor yara alması zor)
Endurance:lucci(zorodan aldığı yaraya rağmen ayaktaydı)
Stamına:marco(meyve avantajı)
Saldırı gücü: lucci(rokuogan ve sağlam arament)
Yıkım:marco
Defans:marco
Saldırganlık:marco
Tecrübe:marco
Silahlanma hakisi:lucci
Gözlem:~
Hax:marco

Ben bu ikilinin statlarını böyle kıyaslardım kıyaslasam ve yakın dövüş olurdu bence.

Marco çok abartılıyor bence. Yenilenmesi dışında ne güçlü bir haki gösterdi ne de ekstra bir yetenek, sırf beyazsakalın birinci tümen komutanı diye şişiriyoruz. Yenilenme dışında dayanıklılığı da o kadar iyi gibi gelmedi bana. King ve Queen'le çarpıştığı sekansta bir iki havalı hareket yapıp aradan çekildi, pek etkileyici değildi. Bence King bire bir dövüşseler tokatlardı Marco'yu. Zoro King'e üstün geldi ve Rob Gucci ile baya başa baş dövüşüyorlardı her ne kadar üstün taraf gibi olsada.

Marco bu dövüşten istese kaçar gider ama kazanamaz bence. Enerjisi bitip yenilenmesi yavaşlayana yada tükenene kadar dayanıp yenilir.

Marco çok abartılıyor bence. Yenilenmesi dışında ne güçlü bir haki gösterdi ne de ekstra bir yetenek, sırf beyazsakalın birinci tümen komutanı diye şişiriyoruz. Yenilenme dışında dayanıklılığı da o kadar iyi gibi gelmedi bana. King ve Queen'le çarpıştığı sekansta bir iki havalı hareket yapıp aradan çekildi, pek etkileyici değildi. Bence King bire bir dövüşseler tokatlardı Marco'yu. Zoro King'e üstün geldi ve Rob Gucci ile baya başa baş dövüşüyorlardı her ne kadar üstün taraf gibi olsa da.

Marco bu dövüşten istese kaçar gider ama kazanamaz bence. Enerjisi bitip yenilenmesi yavaşlayana yada tükenene kadar dayanıp yenilir.
ne zorlukta yener sence lucci peki?

ne zorlukta yener sence lucci peki?
Yani Marco'nun birine sağlam bir vuruş yapabildiğini hiç görmedik. Çok zor bir şey söylemesi. Oda çıkıp bak aslında sağlam da vuruyor dese kafayı yemem nasıl olur diye ama bir şey göstermedi. Orta zorlukta da yenebilir Lucci aşırı ölüm kalım maçıyla da net bir şey demeyim. Kolay demem ama kesinlikle çünkü hiçbir şey olmasa uzun sürecek bir dövüş.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık