Ben Zoro'nun Lucci karşısında h.haki kullandığını düşünmüyorum açıkçası. Enma etkisi ile bir süre dövüşüyor onun dışında bazen b.haki bile kaplanmamış şekilde bile dövüştüğü oluyor. Gaban'ın dediği gibi h.haki sahibi olduğunu bile bilmiyor King dövüşünde ölüme yakın bir deneyim yaşadığı için kullandığı geçici bir power up olarak bakıyorum.Luccinin silahlanma ile g5 ile yumruk clashine girdiğini hatırlatmak isterim sadece rokuogan değil silahlanma hakili saldırılarıda marcoya etki edecektir bu dövüşte.
Hakili darbelerin etkisi olur iyileşir buda marconun kondisyonunu düşünür diye düşünüyorum rokuogan gibi saldırılar daha bitirici vurursa marconun durumu perişan olur gibime geliyor.
Zaten Lucci ile yaptığı dövüş içerisinde bir kere bile söz edilmedi. Wikide filanda baktım hiç h.haki kullandığına dair bir şey net denmemiş.
İlk Enmayı aldığı sahnede de buna benzer dumanlar ve hafif siyah haki belirtileri vardı. Bu yüzden net olarak sbs de filan açıklanmadığı sürece bence Zoro o dövüşte h.haki kullanmadı diye düşüneceğim.
Zoro birtek bu dövüşte Enmayı daha rahat kontrol edebilmeye başladığını düşünüyorum. Artık belli bir kontrol seviyesine gelmiş. Muhtemelen King dövüşü sonrası b.hakisinde ciddi bir gelişim oldu.