Eskiden kalma olduğu nerede geçiyor, gösterir misin ? Mangaka ölmek üzere olan adamın altına yazmış bu ünvanı. Belki yarım saat önce gura gura yedi ve o ünvanı aldı, nereden biliyorsunuz ?Eskiden kalma bir ünvan.

Eskiden kalma olduğu nerede geçiyor, gösterir misin ? Mangaka ölmek üzere olan adamın altına yazmış bu ünvanı. Belki yarım saat önce gura gura yedi ve o ünvanı aldı, nereden biliyorsunuz ?Eskiden kalma bir ünvan.
Hissediyorum.Eskiden kalma olduğu nerede geçiyor, gösterir misin ? Mangaka ölmek üzere olan adamın altına yazmış bu ünvanı. Belki yarım saat önce gura gura yedi ve o ünvanı aldı, nereden biliyorsunuz ?
![]()
Ben bunu nedense ilk gördüğümde, serumlarda içki var olarak yorumlamıştım. Ne psikopat adam diyodum.Eskiden kalma olduğu nerede geçiyor, gösterir misin ? Mangaka ölmek üzere olan adamın altına yazmış bu ünvanı. Belki yarım saat önce gura gura yedi ve o ünvanı aldı, nereden biliyorsunuz ?
![]()
Yapar mı yapar adam ShirohigeBen bunu nedense ilk gördüğümde, serumlarda içki var olarak yorumlamıştım. Ne psikopat adam diyodum.
Ne biliyon ?Konu gayet güzel açılmış. O saydığın bütün Wb lere karşı aynı andada alır Shanks. 6 vs 1 yine Shanks
Marineford'taki WB olduğunu anlamaman senin algı yeteneğinle alakalı cünkü Wb'nin yanında MF yazıyor savasın ortasındaki Wb'nin handikaplı hali olacak hali yok kendi gibi Yonkou olan biriyle karşılaştırılıyor.. Ayrıca konu açarken senden izin alacağımı bilmiyordum benim hatamKotu bir anket olmus. Birisi olmus 2 karakter karsilastirilmis ama hangisinin hangi donemini alacagimiz bile yazmiyor. Acamiyorsaniz konu acmayin. Shanks son hali ile alindi diyelim , Genc Wb , Yasli ama hasta olmayan Wb , Yasli ve hasta Wb , Yasli Hasta , bicaklanmis Wb , ... Delikli Wb ...
Bunu bile netlestiremiyorsaniz konu acmayin.
Marineford'taki WB olduğunu anlamaman senin algı yeteneğinle alakalı cünkü Wb'nin yanında MF yazıyor savasın ortasındaki Wb'nin handikaplı hali olacak hali yok kendi gibi Yonkou olan biriyle karşılaştırılıyor.. Ayrıca konu açarken senden izin alacağımı bilmiyordum benim hatam
Marineford'da ki hali ise ölmüş olarak alıyorum ben. Bir daha saçmalama.Marineford'taki WB olduğunu anlamaman senin algı yeteneğinle alakalı cünkü Wb'nin yanında MF yazıyor savasın ortasındaki Wb'nin handikaplı hali olacak hali yok kendi gibi Yonkou olan biriyle karşılaştırılıyor.. Ayrıca konu açarken senden izin alacağımı bilmiyordum benim hatam