Ne demek savaşmadı ya... Ne işe yarıyor bu herifler madem orada savaşmayacaklarsa, ne diye hükümet bunları köpek olarak alıyor ? Savaşmamışmış... Mihawk gayet güzel savaştı, Doflamingo gayet güzel savaştı, bahane falan uydurmayı bırakın artık. Canına dişine takıp dövüşsün demiyoruz heralde, adam normal şekilde yenebileceği rakipleri yendi yenemeyeceklerine ellemedi bu kadar basit. Shichiler savaşmadı diyor adam, neye yarıyor bu shichiler o zaman savaşmayacaklarsa. Mihawk Don Krieg'i kovaladığından daha çok savaştı, bu kadarı yeterli olur heralde.
Her zaman bu adamlar aynı numaraları kullanarak mı kazanacaklar ? Sen burada neyi tartışıyorsun, 1 seferlik yapılan savaşta kazanıp kazanmadıklarını mı yoksa genel olarak güç seviyelerini mi. Ben sana genel olarak güç seviyelerinden bahsediyorum sen kazandılar ya ona bak diyorsun, ona bakarsan Jack'te Nekomamushi ve Inurashi'yi yendi, Jack daha mı güçlü oluyor ? Senin mantığınla gidersen kazandı ya ona bak, Jack daha güçlü demek lazım gelir. Ama güç seviyelerine bakarsan Jack onları yenemiyor, bu sebeple baktı kazanamayacak hileye başvuruyor.
WB dengi olmasalar zaten Yonko olamazlar. Law diyor ki WB ile savaşıyor bu adamlar küçümseme, Garp diyor ki bunlar WB ile aynı seviyede, sen dengi yok diyorsun. Bazen bakıyorum neye göre yorumluyor bazı arkadaşlar bazı olayları hakkaten şaşırıyorum, yani söylediğin şeylerin hiç birinin karşılığı mangada bulunmuyor, ya beni trollüyorsun ya farklı bir hikayeden bahsediyorsun.