Fazla hafife almışız Sugar'ıOnlar ne Kaido'yu alıyormuş baksana.![]()

Fazla hafife almışız Sugar'ıOnlar ne Kaido'yu alıyormuş baksana.![]()
Efsane muhabbetler dönüyorduAhahah napacak Law Shambless ile yaklaştırıp Sugar dokunacak mı?
Sinek gibi vurur Kaido Sugar'a
Onlar ne Kaido'yu alıyormuş baksana.![]()
Öyle zaten yetenekler falan çok benziyor 2 arc arasında pek çok benzer yön var. Oda aşçı olsa en fazla 2 gün çalıştırırlardı bunu anında kovarlardıEfsane muhabbetler dönüyorduAklıma gelmişken söyleyeyim. Miss Goldenweek ve Mumlu'nun muhabbetleri ile Sugar ve Sümüklü'nün muhabbetleri birbirine benziyor. Oda yemeği ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyor
Karakterlerin çoğu da benziyor meyve vs açısından. Dressrosa=Alabasta 2.0
![]()
Sonradan görmedim sanma Mihawk-sama'ya iğneleme yapıyorsun. Fazla dikkat çekiyosun yapma.Miha pardon lan goldenweek alır.
Yemek güzel olunca yiyoruz ne yapalımTutmayın piknik reisi salıverin gitsin
Cidden şaşırdım bizim forum Sugar der diye düşünüyordum.
Öyle zaten yetenekler falan çok benziyor 2 arc arasında pek çok benzer yön var. Oda aşçı olsa en fazla 2 gün çalıştırırlardı bunu anında kovarlardı
Sonradan görmedim sanma Mihawk-sama'ya iğneleme yapıyorsun. Fazla dikkat çekiyosun yapma.
Aynen yeteneği çok güzel ek olarak şeytan meyvesi bile değil yaniYemek güzel olunca yiyoruz ne yapalımGoldenweek'in yeteneği daha hoş bence. Ne bileyim insanların bilinçaltlarını ortaya çıkarıyor falan değişik.
Karşısında ki de normal güçte biri değil yeteneği başka seviyede. Dokunmaya fırsat bulabilecek mi bir kere o bile belli değil.Sugar'da görüş ve refleksler bambaşka seviyede, cücelere pat pat dokunuyor. Olmamış bu vs.
Sugar çocuk gibi durduğuna bakma, Usop'un saçma şeyine kurban gitti, kadın hiç tırsmadı. Keklik gibi avladı şu görünmez perileri.Karşısında ki de normal güçte biri değil yeteneği başka seviyede. Dokunmaya fırsat bulabilecek mi bir kere o bile belli değil.![]()