Neden tekme atamasın.Bir hatırlatma daha yapayım..Marco'nun girebileceği formlar eğer varsa bunları ve ne gibi atakları olduğunu bilmiyoruz.. Teach'in ellerini tuttuğunuz zaman meyve güçlerini kullanamayacağı aşikar, bunu bize beyazsakal gösterdi.. Marko'nun ayakları pençe gibi bu ayaklar ile uçarak ellerini yakalarsa Teachin geçmiş olsun.. Marco kendini onarabilir ama biliyorsunuz ki Teach'in meyveleri onu hasarlardan veya acıdan koruyamıyor..
Bana yorumlarınız aşırı abartı gibi geldi veya düşünmeden hiyerarşik düzene göre söylüyorsunuz gibi. Dediğim gibi Marco kazanamayabilir ama sezarın hakkını sezara vermek gerekir..
Teach'ten bahsettiğine emin misin. Shanks sana açıklasın nasıl birisi olduğunu.Sakin olun, Resmin hatırına açtım konuyuBende BB'nin kazanacağını biliyorum (her ne kadar aptal, boş boğaz bir geveze ve dövüş tekniklerinden yoksun olsa da.) Ama sandığınız gibi güle oynaya kazanma durumu olmaz orada abartıyorsunuz biraz
Yami yami Anka özelliklerini kapasa ve gura gura ile vursa bile Marco Teach'in ilk elinden uzaklaştığı an aldığı bütün hasar onarılacak zaten. Eee bu adam tek yemeyeceğine göre karşı atak şansı olacak. Marco'nun MF savaşıdakinden çok daha dolu olduğuna ben eminim.. şansı olmayabilir ama arada bahsettiğiniz gibi bir uçurum söz konusu değil.