Kaçmaz.@Sakata Gintoki
Gözünden kaçmamış. Bravo!
Dof hakkında düşüncelerim değişmedi ama zamanında Marco'yu olduğundan zayıf görüyordum. Şimdi işler değişti. Marcoları yenen Yonkou oluyor bu seride.

Kaçmaz.@Sakata Gintoki
Dof hakkında düşüncelerim değişmedi ama zamanında Marco'yu olduğundan zayıf görüyordum. Şimdi işler değişti. Marcoları yenen Yonkou oluyor bu seride.
Yoo olmazdı. İstersen dene.Crocodile vs Marco açsalar.
Crocodile daha çok oy alırdı la bu ne bir de Forumda dünya kadar Dof fanı var.
Dof fanları bitmiş.
Bb marco yu yenmemis ki ezmiş ezmiş.@Sakata Gintoki
Alır la bu kadar oy bir de bu kadar Dof fanı varken forumda aldığı oya bakYoo olmazdı. İstersen dene.![]()
Adam en sağlam arc bossudur. İsterse Dof on katı güçlü olsun, Croconun kancası etmez bence. Ama güç,vs konusu farklı. Onlar ayrıca değerlendirilir.Alır la bu kadar oy bir de bu kadar Dof fanı varken forumda aldığı oya bak![]()
Dalgasina yazmistim yav bende zaten@Sakata Gintoki
Baya oldu ya oy vereli. Fikirler değişiyor doğal olarak. :/
@Eustass Captain Kidd
Orası önemli değil hacım. Teach tarafı çok çok güçlü olabilir, ki öyleler de zaten. Oda onaylı hem de. Fakat burada önemli olan kısım Marco ve diğerlerinin değeridir. Yani Dof ve ailesini ortadan kaldırsalardı kimse bunlara Yonkou demezdi. Marcolar çok önemli olacak ki yenildiklerinde büyük ses getirmiş.