Dövüştüğü kişiler onun için o kadar zayıftı ki birşeyleri ciddiye almaması onun en kötü göze sahip olduğunu göstermezEn kötüsü Madaranın susanoo dışında yok bir yeteneği.
Dövüştüğü kişiler onun için o kadar zayıftı ki birşeyleri ciddiye almaması onun en kötü göze sahip olduğunu göstermezEn kötüsü Madaranın susanoo dışında yok bir yeteneği.
Şu 10 yıl olayı O Gözü İtachi kullandığı içindi diye hatırlıyorum Shisui kullanırken böyle bi kısıtlama yoktu diye hatırlıyorum yanlışım olabilir belki ama. Kamui konusunda katılıyorum ama büyük bişeyi başka bi boyuta göndermek bedeni ve çakrayı aşırı zorluyor. PS gibi birşeye Kamui yaparsan ve başarırsan halin yaman olur. Susanoo olarak Madaranın daha üstün olduğunu düşünüyorum ama Madara olmasaydı elbette Obitonun ki daha üstün olurdu.Kamui en gereklisi ve en kullanışlısı.
Amaterasu kamui olduğu sürece gerekli değil. Çünkü amaterasudan üstündeki kıyafeti çıkarıp yada kuyruklu çakrasıyla kurtulabiliyorsun. Mutlak değil yani.
Shisui 10 yılda 1 genjutsu yapabiliyor bu konuda Tsukuyomi 1 numara.
Susanoo'da da Kakashi'den gördüğümüz üzere en tehlikelisi Obito'nun ki. Üstelik bunu Naruto'da Sasuke seninkinden bile daha havalı diye belirtmişti.
Yani kombinasyon yapacak olsam Obito & Itachi kombinasyonu yapardım. Bir de bunları kuyruklu çakralarıyla boostlarsan sırtın yere gelmez.
Güzel yorum repliyorum.Madara'nın şaringanı hep bir numaramdır. Adam her yeteneğini saf yıkım için geliştirmiş.
Hayır gözün genjutsusunu kullanmak için 10 yıllık çakra birikimi gerekiyordu. Kamui’yi Kakashi yapıyor gibi düşünme zaten bu kişiye kuyruklu çakrası koydumŞu 10 yıl olayı O Gözü İtachi kullandığı içindi diye hatırlıyorum Shisui kullanırken böyle bi kısıtlama yoktu diye hatırlıyorum yanlışım olabilir belki ama. Kamui konusunda katılıyorum ama büyük bişeyi başka bi boyuta göndermek bedeni ve çakrayı aşırı zorluyor. PS gibi birşeye Kamui yaparsan ve başarırsan halin yaman olur. Susanoo olarak Madaranın daha üstün olduğunu düşünüyorum ama Madara olmasaydı elbette Obitonun ki daha üstün olurdu.
Birde Obitonun Susanoosunda bir mantık hatası var PS için EMS gerekiyordu normalde ama MS ile açtı obitonun gözü oda ayrı bi hikaye
Ben obitonun sharinganının ems olduğunu düşünüyorum.Daha önce obitonun elinde onlarca sharingan olduğunu görmüştük ms sini çoktan ems yapmıştır bana kalırsa asıl merak ettiğim şey obito daha önce neden susano kullanmadı aklıma tek gelen şey kullanacak kadar yetenekli olmamasıŞu 10 yıl olayı O Gözü İtachi kullandığı içindi diye hatırlıyorum Shisui kullanırken böyle bi kısıtlama yoktu diye hatırlıyorum yanlışım olabilir belki ama. Kamui konusunda katılıyorum ama büyük bişeyi başka bi boyuta göndermek bedeni ve çakrayı aşırı zorluyor. PS gibi birşeye Kamui yaparsan ve başarırsan halin yaman olur. Susanoo olarak Madaranın daha üstün olduğunu düşünüyorum ama Madara olmasaydı elbette Obitonun ki daha üstün olurdu.
Birde Obitonun Susanoosunda bir mantık hatası var PS için EMS gerekiyordu normalde ama MS ile açtı obitonun gözü oda ayrı bi hikaye
Bence hata yapılan nokta; Kakashi'nin son kullandığı göz. Mangaka saçması bir şeydi o, gereği yoktu. Yoksa Obito ne susano kullanabilir ne amaterasu ne de 3 virgülden ileri genjutsu.Ben obitonun sharinganının ems olduğunu düşünüyorum.Daha önce obitonun elinde onlarca sharingan olduğunu görmüştük ms sini çoktan ems yapmıştır bana kalırsa asıl merak ettiğim şey obito daha önce neden susano kullanmadı aklıma tek gelen şey kullanacak kadar yetenekli olmaması
Adam seride Itachi, Shisui dahil hiçbir genjutsucunun yapamadığını yaptı, Kage olan bir jinchuuriki'yi genjutsu altına alıp yönetti yıllar boyu, Kirigakure'yi kana buladı.Bence hata yapılan nokta; Kakashi'nin son kullandığı göz. Mangaka saçması bir şeydi o, gereği yoktu. Yoksa Obito ne susano kullanabilir ne amaterasu ne de 3 virgülden ileri genjutsu.
Obitoda bir tane sharingan yokki onlarca sharingan var büyük savaş sırasında da diğer gözüne rinnegan takmıştı zaten aslında susano yapabilmesi lazımEMS'nin MS'den farkı kör olma riskini ortadan kaldırması. Bu risk Obito'da zaten olmadığı için Obito ha MS ha EMS olmuş fark etmiyor.
Birde susanoo iki MS gerektiren bir şey. Yani Obito tek MS sahibi olduğu için Susano yapamıyor, yoksa yapamayacak yetenekte biri değil.