Etmez mi ?Yok yahu değişik bir manga olsun, ezik ana karakter level atlasın. 2-3 kişinin rekabet ettiği bir şey de olur. 1 kız 3 adam gibi falan.
Nisekoi kanser etmedi mi ama? Sinsi Onedera kaybetti tek güzel noktası buydu.

Etmez mi ?Yok yahu değişik bir manga olsun, ezik ana karakter level atlasın. 2-3 kişinin rekabet ettiği bir şey de olur. 1 kız 3 adam gibi falan.
Nisekoi kanser etmedi mi ama? Sinsi Onedera kaybetti tek güzel noktası buydu.
Fiziksel olarak güçleniyor ama ruhu hep ezik kalıyorEzik eleman güçlenen manga ararsan İppo en iyisi.
Hana'yı okudum ya, güzel seridir. Şu diğer ikisine bakayım anime mi manga mı öneriyorsun?@Daredewill Ezik ana karakterin iyice ezikleştiği sonra patladığı bir manga atayım. Ne kadar alakalı olur bilemem ama zamanında severdim. İçinde çok dehşet sayko bir kız karakter barındırır; Aku no Hana.
Shoujo serilerden sevdiğimi sorarsan Ao Haru Ride.
Diyosan ki romantizm ve ilişkiler konusunda zilyon karakterle gelen über olaylarla mindfuck yaşamak istiyorum. O zaman NANA derim.
Ao Haru Ride'ın ikinci sezonu yok mangadan devam etmen gerekiyor. NANA'nın da animesinden sonra mangaya geçmek gerekiyor. NANA da müzik grupları olduğundan dolayı animeyi izlemen daha iyi, şarkıları duyman için. Ao Haru Ride'ın da animesi güzel. Animelerini izleyebilirsin. NANA için ilk bir kaç bölümünde sıkılabilirsin ama devam et kesinlikle olaylar kızışacak.Hana'yı okudum ya, güzel seridir. Şu diğer ikisine bakayım anime mi manga mı öneriyorsun?
Bunları not ettim, indirip bakarım. Teşekkürler.Ao Haru Ride'ın ikinci sezonu yok mangadan devam etmen gerekiyor. NANA'nın da animesinden sonra mangaya geçmek gerekiyor. NANA da müzik grupları olduğundan dolayı animeyi izlemen daha iyi, şarkıları duyman için. Ao Haru Ride'ın da animesi güzel. Animelerini izleyebilirsin. NANA için ilk bir kaç bölümünde sıkılabilirsin ama devam et kesinlikle olaylar kızışacak.