Claymore, hem şonen hem de Berserkvari. Komedi yok denecek kadar az.Battle shounen vari güç sistemi olan shounen mizahı hatta Berserk mizahı kadar bile olmayan ciddi bir seri iyi arıyorum.
Claymore, hem şonen hem de Berserkvari. Komedi yok denecek kadar az.Battle shounen vari güç sistemi olan shounen mizahı hatta Berserk mizahı kadar bile olmayan ciddi bir seri iyi arıyorum.
Güzel öneri ama okudum Hiromu Arakawa'nın yeni serisine bakayım dedim adamın köyü yok olmuş 3 sayı sonra goy goy çeviriyor karakterler.Claymore, hem şonen hem de Berserkvari. Komedi yok denecek kadar az.
Ubel Blatt.Battle shounen vari güç sistemi olan shounen mizahı hatta Berserk mizahı kadar bile olmayan ciddi bir seri iyi arıyorum.
Bunu yeni gördüm. Okuduğum en iyi beş mangadan biri diyebilirim.Usogui okuyan var mı puanı fena değil ve uzun bir seriymiş tavsiye edilir mi?
Abi D.Gray-Man okuBunu yeni gördüm. Okuduğum en iyi beş mangadan biri diyebilirim.
Herhangi bir şey okuyacak vaktim yok.Abi D.Gray-Man oku![]()
Manganın ortalarına doğru çok sıkıcı oluyor bence claymore. Berserk tarzı manga ararken okumuştum ama berserkin yerini kesinlikle tutmamıştı.Claymore, hem şonen hem de Berserkvari. Komedi yok denecek kadar az.
Evet, ortalğın karışması ve sayısız karakterin işin içine girmesi ile uzayan hikaye dağıldı. Bu da okuyucuyu doğal olarak sıktı. Yine de Claymore ortalamanın üzerinde güzel ve düzgün bir manga. Berserk ile kıyasa gerek yok, o zaten türünün en iyisi.Manganın ortalarına doğru çok sıkıcı oluyor bence claymore. Berserk tarzı manga ararken okumuştum ama berserkin yerini kesinlikle tutmamıştı.