Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Manga Önerileri

Reiper sen misin?

Toriko'ya forumdaki birkaç muhabetten dolayı soğuğum. :D Bir ara bakacağım yine de i. Çok teşekkürler. :)
Yok ben yeniyim. Toriko'ya şans eseri başladım internette falan araştırırsan en iyi shounenlerde ilk 100 arasında bile zor görürsün. Oysa bu manga zamanında Shounen Jump'ta en fazla ilgi görenlerden bir tanesiymiş.

Şöyle söyliyeyim One piece yaptığı her şeyi yapıyor ve karakterleri şekilden şekile sokmuyor, Ecchi yok, karakter gelişimi güzel. Sonları biraz aceleye gelmiş bitirilmeye zorlanmış galiba ama yine de efsanedir. Pişman olmazsın.

Komedi seviyorsan Grand Blue var 12 bölümlük mangası da var efsanedir.

@enerjimasuko önyargılarımı kırıp başlayacağım bir ara, önce bazı diğer serileri kafama yazdım ama. En azından şans vereceğim Toriko'ya

Bu arada Reiper Toriko severliğiyle ünlü bir üyemizdir. Sen Toriko diyince öyle yazdım yoksa Reiper hala aktif forumda. Yanlış anlamamışsındır umarım. :)

@enerjimasuko önyargılarımı kırıp başlayacağım bir ara, önce bazı diğer serileri kafama yazdım ama. En azından şans vereceğim Toriko'ya

Bu arada Reiper Toriko severliğiyle ünlü bir üyemizdir. Sen Toriko diyince öyle yazdım yoksa Reiper hala aktif forumda. Yanlış anlamamışsındır umarım. :)
Yok yok. Konuştuk Toriko başlığında. Efsane seridir. İzle-oku konuşuruz bol bol.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık