Pek Warcraft bilgim yok film kadar biliyorum ama temel olarak öyle sanki. Bölüm sayısı az ya çabuk biter diye söylemiştim. Hem ana karakteri epey etkileyici benceWarcraft filmini hatırlattı bana, benzer bi şey mi?

Pek Warcraft bilgim yok film kadar biliyorum ama temel olarak öyle sanki. Bölüm sayısı az ya çabuk biter diye söylemiştim. Hem ana karakteri epey etkileyici benceWarcraft filmini hatırlattı bana, benzer bi şey mi?
Bildiğim kadarıyla siteye sıkıntı çıkaran botlar, ddos saldırıları vs. gibi sorunlardan dolayı artık devam ettirecek gücüm kalmadı falan diyordu.Teşekkür ederim. Kapanmasının bir sebebi var mı, yayıncılar şikayet mi etmişler?
Buyur: https://vatoto.com/forums/Hocam forum kısmının linki var mı acaba? ToG yorumlarına bakıyordum yarıda kaldı![]()
Sağol hocam
Animesini izlemiştim. En başta çok sağlam bir gizem oluşturuyorlar, ama sonunu saçma bağlıyorlar bana göre. Baya oldu izleyeli, tam ayrıntı hatırlamıyorum. Sonuna takılmam diyorsan izleyebilirsin.Bu Monsterı bilen var mı?
Wi-Fi engelleyen canavarlar kısmı hariç bayâ iyi.
Ne okuduğunu bilmiyorum, özellikle çeviri işinde olan birine de manga önermek zor. Historie, Planetes, Tenkuu Shinpan, Bokko, Wombs, Otoyomegatari, Inside Mari, Kyou kara Ore wa!!, Genshiken. Son ikisi komedi. Okurken pek sıkılmadıklarım arasından Osoi Subs blogunuzda olmayan ve myanimelist sitesine göre "martial art" türünde olmayan mangalar.Dövüş sanatlarına pek kaymayan sürükleyici manga öneriniz var mıdır?
Ooo emek var. Helal.Wi-Fi engelleyen canavarlar kısmı hariç bayâ iyi.
Ne okuduğunu bilmiyorum, özellikle çeviri işinde olan birine de manga önermek zor. Historie, Planetes, Tenkuu Shinpan, Bokko, Wombs, Otoyomegatari, Inside Mari, Kyou kara Ore wa!!, Genshiken. Son ikisi komedi. Okurken pek sıkılmadıklarım arasından Osoi Subs blogunuzda olmayan ve myanimelist sitesine göre "martial art" türünde olmayan mangalar.
Çok teşekkürler önerilerin için. Çeviri işinde olsam da çok fazla manga okumadım aslında.Ne okuduğunu bilmiyorum, özellikle çeviri işinde olan birine de manga önermek zor. Historie, Planetes, Tenkuu Shinpan, Bokko, Wombs, Otoyomegatari, Inside Mari, Kyou kara Ore wa!!, Genshiken. Son ikisi komedi. Okurken pek sıkılmadıklarım arasından Osoi Subs blogunuzda olmayan ve myanimelist sitesine göre "martial art" türünde olmayan mangalar.