Ya yanlışlıkla basmışlar ya da kafalarına göre yapmışlar. Bir kere shounen dergide çıkıyor zaten Akamehttp://www.manga-tr.com/manga-akame-ga-kill.html
Yabancılar koymuş mu bilmiyorum ama kafalarına göre yazmamışlardır.

Ya yanlışlıkla basmışlar ya da kafalarına göre yapmışlar. Bir kere shounen dergide çıkıyor zaten Akamehttp://www.manga-tr.com/manga-akame-ga-kill.html
Yabancılar koymuş mu bilmiyorum ama kafalarına göre yazmamışlardır.
Anladım baya güzeldi o seride. Çok heyecanlı yerinde kaldı çünkü.Bir süre daha gelmez. Çevirisi çok zor çünkü o serinin. Okurken bile yoruluyor zaten insan. O serinin çevirmeniyle başka bir serimiz daha var. O bittikten sonra devam ederiz heralde.
Seri devam ediyor bu arada. Orijinalini bilmiyorum gerçi. İngilizce çevirisi devam ediyor en azından.
Sallamışlar, utanmadan ecchi falanda yazmışlar.Ya yanlışlıkla basmışlar ya da kafalarına göre yapmışlar. Bir kere shounen dergide çıkıyor zaten Akame![]()
Aynen severim ben de. Serinin başlarındaki yaşlı amcayla düşman tarikatın usta yardımcısının dövüşü muazzamdı hele.Anladım baya güzeldi o seride. Çok heyecanlı yerinde kaldı çünkü.
Sen et, ben bunları etcemSallamışlar, utanmadan ecchi falanda yazmışlar.
Neyse kısaca Akame'yi tavsiye edelim.![]()
Billy Bat
Homunculus
Heads
Oyasumi Punpun
20th Century Boys
Pluto
Vinland Saga
Koroshiya 1
Kaijuu no Kodomo
Holyland
Shigurui
Eden: It's an Endless World
Blood and Steel
Bokko
Dorohedoro
Kokou no Hito
Ore to Akuma no Blues
Battle Royale
Blade of the Immortal
Blame-Biomega-Sidonia no Kishi
Freesia
Green Blood
Kiba no Tabishounin
Jackals
Banya
My Girl
Nijigahara Holograph
Solanin
Priest
Shamo
Shaman Warrior (Dangu)
Shin Angyo Onshi
Boku wa Mari no Naka
Giant Killing
Gunnm
Liar Game
Vagabond
Zetman
O ayrıydı. Çizimler ayrı güzel. Ve de o düşmanlar içinde ki genç dahi ustanın dövüşleri de muazzam.Aynen severim ben de. Serinin başlarındaki yaşlı amcayla düşman tarikatın usta yardımcısının dövüşü muazzamdı hele.
Billy Bat oku bence.Teşekkürler, Vagabond ile başlamayı düşünüyorum.
Billy nin finali kesin belli oldu mu?Billy Bat oku bence.
Kurgusu, konusu böylesine işlenmiş bir manga zor bulunur. Mangakanın 20 century boys ve Pluton mangaları da var onu da tavsiye ederim.Daha tam olarak araştırma fırsatım olmadı, önerdiklerinizin konularına, puanlarına bakarım ona göre başlarım.
İki ay içerisinde bitecek.Billy nin finali kesin belli oldu mu?
Eyvallah. Devam edeyim o zaman yakın zamanda kaldığım yerden.İki ay içerisinde bitecek.