Şu seneler önce kanal D de çıkan anime miŞu anlık aklıma gelen sadece 2 tane var. Biri, monster rancher diğer ise, Escaflowne. İkisi de güzel seridir ama bana sorarsan, monster rancher tam senlik![]()

Şu seneler önce kanal D de çıkan anime miŞu anlık aklıma gelen sadece 2 tane var. Biri, monster rancher diğer ise, Escaflowne. İkisi de güzel seridir ama bana sorarsan, monster rancher tam senlik![]()
Ta kendisiŞu seneler önce kanal D de çıkan anime miKurt , taş dev , bir kız , tek gözlü salak bişey teleport yapıyordu
Sonra bir de patenli bi çocuk vardı
Aklıma getirdiğin iyi oldu valla bitirememiştim ben onu inşallah internette bulurum.
![]()
Sonunu getiremedim işte ben tv de internette de yok yahuTa kendisiKurt ve tavşan = Zoro ve Sanji hesabı. O taş devi de chopper'a çok benzetirim
Tek gözlü salak da usop oluyor sanırım
Hikaye olsun karakterler olsun çok güzel bir seriydi. Ejderhalar falan da cabası. O son dövüş harikaydı be
![]()
İnternette var ama ing. düblaj. Animelerde en illet olduğum şeydir. Japonca olanını bi türlü bulamadım. İstersen yine de bi göz atSonunu getiremedim işte ben tv de internette de yok yahu![]()
Bende buldum sağol gene deİnternette var ama ing. düblaj. Animelerde en illet olduğum şeydir. Japonca olanını bi türlü bulamadım. İstersen yine de bi göz at
http://bakabt.me/156433-monster-rancher-eng-dub.html
The Breaker 1.seri 72 bölüm/BitmişSun Ken Rock ve Veritas tarzı manga önerisi olan var mı?
Kötü birini anlatması o psikolojik tahliler karakterlerin tepkileri falan çok iyiydi de bi ara kötülük olayının şeyini çıkarmıştı mangaka ondan sonra okumamamıştım bünye bi yere kadar dayanabiliyomuş bu tarz bi seriye demek kiShamo var. Özetlemek gerekirse, kötü birisinin hayatını anlatıyor. Psikolojik tahlilleri ve bunların dışa vurumunu çok iyi yansıtan bir mangadır. Serbest tarzda dövüşle ilgili bir manga. Tek kusuru çizimlerinin çok çok sağlam olmaması. Ortalamanın üstündedir ama yine de aşırı iyi değildir.
Tamam hocam The Breaker a başlıyorum, sağol tavsiyen için.Pein dedi ki:The Breaker 1.seri 72 bölüm/Bitmiş
The Breaker=Yeni Dalgalanmalar(New Wawes) 2.seri,ilk serinin kaldığı yerden devamı ve şuan güncel.
Berserk'in hastasıyımdır, ikinci kez bile okuyabilirim. Ama istediğim tarza o kadar da yakın değil, öneri için sağol.Reiper dedi ki:Berserk oku. SKR ve Veritas toplamından daha sağlam seridir.