O animesinin ismifullmetal alchemist'in mangasını bitirdim şimdi ama brotherhood varmış bi de herhalde. onu nereden bulabilirim ?![]()

O animesinin ismifullmetal alchemist'in mangasını bitirdim şimdi ama brotherhood varmış bi de herhalde. onu nereden bulabilirim ?![]()
Ga-Rei'ye başladım. 52 bölüm. Fena değil gibi duruyor. Okumadıysan bir bakabilirsin.Kısa 50-60 bölumlük çerezlik bir manga arıyorum var mı öyle čıtı pıtı bir şey...
1- IslandKısa 50-60 bölumlük çerezlik bir manga arıyorum var mı öyle čıtı pıtı bir şey...
Jackals, Zippy Ziggy. Gerçi Zippy 86 bölüm ama okunması gereken bir seri.Kısa 50-60 bölumlük çerezlik bir manga arıyorum var mı öyle čıtı pıtı bir şey...
Zippy Ziggy 61'e kadar güzel zaten. Gerisini okumasa da olur.Jackals, Zippy Ziggy. Gerçi Zippy 86 bölüm ama okunması gereken bir seri.
Threads of Time(46 bölüm)Kısa 50-60 bölumlük çerezlik bir manga arıyorum var mı öyle čıtı pıtı bir şey...
mangaupdates'den kontrol edebilirsin bunları. Anime başlangıç ve bitiş bölümleri ekli oluyor.Öneri değil de Btooom animeden sonra mangaya kaçıncı bölümden devam etmemiz gerek?
Tamamdır, çok teşekkürler.mangaupdates'den kontrol edebilirsin bunları. Anime başlangıç ve bitiş bölümleri ekli oluyor.
Btoom'un sayfası http://www.mangaupdates.com/series.html?id=45009
Anime Start/End Chapter
Starts at Vol 1, Chap 1
Ends at Vol 9, Chap 50
1- Feng Shen JiBol dövüşlü bir manga önerebilecek var mı ?