inatflix kapandı mı ?
Sorun Hande Erçel'in ciddi rollerde oynaması : PHande erçel seviyesi oyunculuğu var bu adamın. Nasıl izliyorsunuz ??
Adamın kadrolu jigoloyu oynadığı dizide neyin oyunculuğunu bekliyorsun. Komik dizi, gülmek isteyen adam izler ayırdığı vaktin karşılığını alır.Hande erçel seviyesi oyunculuğu var bu adamın. Nasıl izliyorsunuz ??
Oyunculuk kötü olunca doğal gelmiyor işte samimiyeti kuramıyorum adamla. Yoksa Anthony Hopkins olsun demiyorumAdamın kadrolu jigoloyu oynadığı dizide neyin oyunculuğunu bekliyorsun. Komik dizi, gülmek isteyen adam izler ayırdığı vaktin karşılığını alır.
Replik okuyup geçiyor işte de replikleri kim yazıyorsa bayağı makara adammış. Buna da o varoş ağzıyla tepki vermek yakışıyorOyunculuk kötü olunca doğal gelmiyor işte samimiyeti kuramıyorum adamla. Yoksa Anthony Hopkins olsun demiyorum![]()
Ben eskiden Türk'tüm ve Türkçe Olimpiyatları mevzusu bayağı iyiydi. İlk bölümde "çalıyor ama çalışıyor" kısmı da çok inceydi.İkinci sezon ikinci bölümde kahkaha atmaktan yoruldum. İlk sezondaki Napolyon sekansı tüm bölüme yayılmış gibiydi sanki. Arap prensesini canlandıran ablaya ise eridim bittim o ne güzel bir yüz o nasıl bir zarafet, seksapelitesi arşa çıkmış bir insan evladıydı anasını satayım
Bu adamın youtube'da çektiği skeçlerde de güldüren taraf dünyanın en absürt olaylarını dümdüz oynayıp güldürmesi. Gördüğüm en düz adam ama güldürüyor. Dizinin ilk sezonu çok güldürmüştü beni 2. sezonu da biraz bölüm birikince izlemeye başlarım.Hande erçel seviyesi oyunculuğu var bu adamın. Nasıl izliyorsunuz ??