Kaido'ya o saldırıyı yaparken hiçbir isim söylemiyor ki. İsim üzerinden çıkarım yapabileceğimiz bir veri yok.Knk ben o sahneyi buna benzetiyorum konuda da belirttim zaten bana kalırsa kullanmadan da hasar verebileceğini bize göstermek için yapılıyor. Kullansaydı dediğim gibi isimde değişiklik muakkak olurdu mesela Kong gatoling gibi bir saldırı değilde Kong yerine veya önüne başka bir isim ekleyerek söylerdi.
![]()
İşte bu saldırı için işim söylemiyor ama kaidoya vururken söylüyor ve bunda diğer saldırılara verdiği isimleri kullanıyor.Kaido'ya o saldırıyı yaparken hiçbir isim söylemiyor ki. İsim üzerinden çıkarım yapabileceğimiz bir veri yok.
Cevabını aldı o. Daha konuşmaz.Şu düz dünyacı, vasat troll @Dracule Mihawk 'a cevap verenlere daha çok üzülüyorum. Herif kendi kendine oynasın işte.
Neyse, konuya dönecek olursam Luffy'nin bu yeni öğrendiği haki türünü ve g4 kullandığını gördük. Önceden g4'le kan alamazken şimdi kan alabiliyor, gücü ulvi bir şekilde artmadıysa en mantıklı açıklama yeni öğrendiği haki türünü kullanmasıdır.
![]()
![]()
Her şeyini yumruklarına koydu da yazıyor. Ki g4 formunda bu yeni hakiyi kullandığını bir yerde daha gördük. Burada başarısız olmasının nedeni fazla brute güç kullanması.İşte bu saldırı için işim söylemiyor ama kaidoya vururken söylüyor ve bunda diğer saldırılara verdiği isimleri kullanıyor.
![]()
![]()
![]()
Edit; attığın sayfadaki saldırı son attığım resimdeki Kong mitralyozunun devamı söylememesi normal.
Ben ona konuda şu şekilde değindim ve bunu eklemeyi unttum sanırsamDressrosa Sonu Luffy~YC4
Katakuri dövüşü başında~YC3
Luffy(Geleceği görme+Snakeman)~YC1
Luffy(Ryou)~YC1-Amiral arası
Luffy(Ryou+Sınırsız G4) ~Amiral
Luffy+Bir power-up ~ En güçsüz yonko= Amiral yonko arası, amirale daha yakın
Bence oluşan güç dengesi bu şekilde. Kaido düşecekse ya G4 sorununu çözmesi ya da yeni bir teknik bulması gerekiyor. İkisi birden olursa mükemmel olur, ama sanmıyorum.
Bu sahnede yanlış hatırlamıyorsam hyogoro çok fazla güç kullandığı için yapamadığını söylüyordu. Kaldı ki gear4 tamamen güce dayalı bir formHer şeyini yumruklarına koydu da yazıyor. Ki g4 formunda bu yeni hakiyi kullandığını bir yerde daha gördük. Burada başarısız olmasının nedeni fazla brute güç kullanması.
![]()
İşte eğer bu yeni tür Hakide ustalaştığını görür isek bu onun seviyesini en güçsüz yonkou olacağının kanıtı olacaktır sonuç olarak bunu kullanan kişi veya kişiler rayleigh var bide tahminimce Roger vs Beyazsakal da kılıçların birbirine çarpmamasını da bu haki yapıyordu.Luffy şu anda rahat amiral seviyedir. Katakuri gibi fiziksel saldırının neredeyse işlemediği bir adamı yumruklarıyla ezdi resmen. Big Mom bile bu durumdan endişe etti. Kid dehşete düştü zaten. Hatta Luffy'nin bu gücü kullandıktan sonra 10 dakika haki kullanamayacağına neredeyse sevindi. Luffy burada amiral seviye bile olmadıysa YC seviye birinden dayak yiyorsa atsın kendini gökyüzü adasından. Tıpkı Chopper'in canavar formu gibi Luffy'nin o formu da normal seviyesinden çok daha fazlasıdır. Normal hali bile YC-1'den fazlası artık. Busoshoku ve Kenbonshoku'yla zaten YC-1 oldu.