evet arkadaşlar sizce luffy nin şuan ki seviyesi nedir ?
bana göre luffy şuanda kesinlikle amiral seviyesinde değil.o seviyeye ulaşmasına daha çok var.rayliegh bile seride 3 haki yi en etkin kullanan kişi (wb hastalığından dolayı etkili kullanamıyordu) olmasına rağmen kizaruyla ancak başa baş dövüşebililiyordu.luffy nin şuan daha çok gelişmesi gerek.
bana göre luffy şuanda kesinlikle amiral seviyesinde değil.o seviyeye ulaşmasına daha çok var.rayliegh bile seride 3 haki yi en etkin kullanan kişi (wb hastalığından dolayı etkili kullanamıyordu) olmasına rağmen kizaruyla ancak başa baş dövüşebililiyordu.luffy nin şuan daha çok gelişmesi gerek.

, Luffy ana karakter olduğu için belirli bir sınıfa koyulmaması gereken karakterlerden, rakibinin kim olduğuna ve yeteneğine göre her şeyin olabilitesi var. Örnek vermek gerekirse Shichibukai olan Mihawkı yenemez ama aynı onun gibi shichibukai olan Moria-Crocodile'ı 2 sene önce yenebildi. Amirallerin meyvelerinde tam hakim olmaları ve hakide de high master class olmaları Luffy'nin onları şimdi yenmesi imkansız ama bir daha sabondy'de olanların yaşanacağını sanmıyorum. Kısacası Luffy'nin seviyesi rakibine bağlı bana göre.