YavaaaaaaşJudge'ı tekleyen, yerde delik açan Zeus'a sahip olan Nami'yi küçümsemek ile hata yapıyorsun. Nami şu an Vergo, Sanji, Oven gibi adamlardan güçlüdür. Ama kimse bu gücü görmüyor.
YavaaaaaaşJudge'ı tekleyen, yerde delik açan Zeus'a sahip olan Nami'yi küçümsemek ile hata yapıyorsun. Nami şu an Vergo, Sanji, Oven gibi adamlardan güçlüdür. Ama kimse bu gücü görmüyor.
Vergo o gücü nasıl kullandırtmayacak mesela merak ediyorum veya Oven? Zeus'un kendi iradesi var. Nami orada olmasa bile Vergo'yu indirir.YavaaaaaaşElinde güç barındırmak farklı şey. Nami güçlü eyvallah. Ama o gücü herkes karşısında kullanamaz. Kullandırmazlar.
Adam daha Law shambles demeden ağzına ağzına vuruyordu lanVergo o gücü nasıl kullandırtmayacak mesela merak ediyorum veya Oven? Zeus'un kendi iradesi var. Nami orada olmasa bile Vergo'yu indirir.
O mantıkla bakacaksak nami tayfadaki en güçlü kişisi. Nami o saldırıyı sanji’nin kucağında gerçekleştiriyor yani aynı anda koşuyorlar ve koşmasalar o saldırıyı hepsi birlikte yiyecekti. Ve zeus enerjiyle çalışıyor.Şöyle diyeyim, Vergo ve Nami'yi dövüşmeleri için ıssız bir ormana götürürsen Nami alır. Bunu söylememin sebebi Nami Zeus ile epey hızlı bir şekilde uçup Vergo'nun saldırılarından kaçabilecekken Vergo'nun kolay kolay kaçmayacak olması ve Nami Vergo'nun saldırısını yese bile tek yemeyecekken, Vergo'nun tek yiyecek olması.
Hani şu Tashigi'yi tekleyemeyen Vergo mu? Veya gücü anca kalbi yerinde olmayan Law'a yeten Vergo mu?Adam daha Law shambles demeden ağzına ağzına vuruyordu lanHani Law'ın dövüş dinamiklerini üzerine kurduğu shambles kelimesini söyletmeyecek kadar hızlı adam neredeyse.. Nami hava baloncukları çıkarana kadar Vergo komaya sokar Nami'yi, Nami'nin 3 ay sonra haberi olur
![]()
Tamam da Zeus daha küçük yıldırımlar da atabiliyor. Orada Nami Zeus'u kontrol etmiyordu, Zeus Nami'ye sadık değildi o yüzden böyle kontrolsüz bir saldırı oldu.O mantıkla bakacaksak nami tayfadaki en güçlü kişisi. Nami o saldırıyı sanji’nin kucağında gerçekleştiriyor yani aynı anda koşuyorlar ve koşmasalar o saldırıyı hepsi birlikte yiyecekti. Ve zeus enerjiyle çalışıyor.
Bm gemiye saldırırken zeus minnacık oldu ve brook zeusun gücünü tükettiğini söyledi. Yani nami o gücü toplayana kadar o saydığın isimler nami’yi yok eder.
Teşekkür ederim hocamAaa konu çok güzelmiş ellerine sağlık.
Şuanki gidişat Luffy ile bir amiralin karşılaşacağını göstermiyor bence. O yüzden uzak geleceğe yatırım yapıyorum ve Koby diyorum.
O dediğin bir şey mi Fandaş ben Luffy'nin teke tek dövüştüğünü bile göremiyorumLuffy'nin bir amiralle teke tek dövüşmesi için bir sebep göremiyorum.
Luffynin alacağı ilk amiral Zoro olur mu ?O dediğin bir şey mi Fandaş ben Luffy'nin teke tek dövüştüğünü bile göremiyorum![]()
Her zamanki gibi teke tek olmayacaksa dövüş neden olmasınLuffynin alacağı ilk amiral Zoro olur mu ?