EliminateThemaLL 22 May 2014 #42 2012'de attığım yorum: Crocodile vs Luffy Round 1 dedim.Orada Robin'inin sonra gelip Luffy'i kurtarmasına sinir olup ''La bırak gebersin işte!'' demiştim. Genişletmek için tıkla ... Hala gebermesini istiyorum
2012'de attığım yorum: Crocodile vs Luffy Round 1 dedim.Orada Robin'inin sonra gelip Luffy'i kurtarmasına sinir olup ''La bırak gebersin işte!'' demiştim. Genişletmek için tıkla ... Hala gebermesini istiyorum
Veritas 22 May 2014 #44 straw-hat dedi ki: Sadece Lucci'nin resimlerinin olmaması manidar :/.. Genişletmek için tıkla ... toplasan 9 oy almış ne gerek var -resim olarak bulamadım bölüm arıyorum-
straw-hat dedi ki: Sadece Lucci'nin resimlerinin olmaması manidar :/.. Genişletmek için tıkla ... toplasan 9 oy almış ne gerek var -resim olarak bulamadım bölüm arıyorum-
Roronoa Zoro 12 Eyl 2014 #45 Gizli İçerik Mangadan spoiler içerir Gizli İçerik Flamingo'dan yediği efsane tekme
Gutts 12 Eyl 2014 #46 Uyan Luffy deden geldiye bastım Ama asıl favorim MF savaşında 3 amirale saldırması,saldırılarının işlememesinden Kizaru'nun tekmesiyle uçması
Uyan Luffy deden geldiye bastım Ama asıl favorim MF savaşında 3 amirale saldırması,saldırılarının işlememesinden Kizaru'nun tekmesiyle uçması
Raftel 14 Eyl 2016 #49 Luffy'nin inkaz sahnesi. Luffy'nin sırıtarak vari, ore, şinida diyişi kakkuuii