Benim gerçek fikrim. Dragon korsanı bırak gitmiş devrimci olmuş. Yani Garp'ın tam zıttı. Baba oğul ilişkileri zayıftır ve Dragonun eşi/sevgilisi Garp tarafından bilinmiyor olabilir. Bilse söyler yani Garp'ın içi dışı bir. Önemli biri çıkacağı aşikar ama benim fikrim çoktan ölmüştür. Doğururken öldü geyiği olursa çok klasik olur.serinin gizemli adamı açıklandığında bence eşinden de bahsedilecek... luffy nin annesi belki de garp ın açıklayamayacağı kadar büyük bi isimdir... yoksa babasını anlatırken neden annesini es geçsin...
adalet anlayışları farklı olunca seçtikleri yolda farklı oluyorBenim gerçek fikrim. Dragon korsanı bırak gitmiş devrimci olmuş. Yani Garp'ın tam zıttı. Baba oğul ilişkileri zayıftır ve Dragonun eşi/sevgilisi Garp tarafından bilinmiyor olabilir. Bilse söyler yani Garp'ın içi dışı bir. Önemli biri çıkacağı aşikar ama benim fikrim çoktan ölmüştür. Doğururken öldü geyiği olursa çok klasik olur.
Ne diyosuuuunnLuffy'nin annesinin kutsal ejder olduğunu düşünüyorum.
Türk filmine çevirdin abiBencede Kutsal Ejder'dir.Hatta kutsal kanı bozup dragonla evlenmesi gibi bir sebep üzerine asılmış olabilir.Dragon'da böylece devrimci olmuştur bence.