Ya adas sen nerdeydin bunca zaman.Mazlumu savunacagiz dedik beni tek biraktin.Bi ara 1 vs 3 yaptimAzınlık kaçamaz dese ne olur, Dof fanı 3-5 taneyi geçmiyor forumda, yakında değişir o sonuç.![]()

Ya adas sen nerdeydin bunca zaman.Mazlumu savunacagiz dedik beni tek biraktin.Bi ara 1 vs 3 yaptimAzınlık kaçamaz dese ne olur, Dof fanı 3-5 taneyi geçmiyor forumda, yakında değişir o sonuç.![]()
Gerek yok böyle konuları tartışmaya, kimse yazılana göre evet olabilir demeyecek. Nefret yeni nefreti doğuracak.Ya adas sen nerdeydin bunca zaman.Mazlumu savunacagiz dedik beni tek biraktin.Bi ara 1 vs 3 yaptim![]()
Bak bak.Jiraiyadan laflar esiyo burada.Buram buram jiraiya-nagato-luffy ucgeni kokuyorGerek yok böyle konuları tartışmaya, kimse yazılana göre evet olabilir demeyecek. Nefret yeni nefreti doğuracak.
Ne güzel bir yorum bu. <3Oda bir çok şey üstünde durarak kurguluyor One Piece'i. Bunu hep göz ardı ediyorsunuz. Son bir kez daha vurmasına dahi gerek kalmayabilirdi. Fakat göstermesi gereken şeyler vardı. Örneğin son vuruşa kalmasaydı. Burgess ve Sabo'yu bu şekilde nasıl gösterecekti? Öylesine bir yerde mi karşılaşacaktı bunlar. Peki ya tüm adanın Luffy için birlikte çalışması?
Oda eldeki her şeyi mükemmel bir şekilde harmanladı ve kurguyu buna göre yoğurdu. Bize de afiyetle yemesi düştü.
Bana kalırsa her türlü kaçardı.
Yoo KKG'a gerek yok. Hem argümandan bol ne var? KKG yiyen Doflamingo da Luffy gibi 10 dk rahat nefes almıştı yani 10 dk dinlenmiş olmasaydı başka bir atak ile perte çıkardı. Fakat başkasına sorsan adam tüm şehir daldı olm ne nefes alması der. Ama öyle değil işte karşısında duran glatyatörlere kendisi de sizin için güç kullanmama bile gerek yok diyor ve uyanmış güç ile kontrol ettiği iplikçiklerle şişliyor... Ayakta bile meyve gücüyle durmadığı kesin olmayan adam Luffy'i bulup katleder denebiliyor ama ben kaçar deyince bana yav he he falan deniyorAtak ismi belirtmene gerek var mı ki ? Eğer ki Luffy KKG ile tek atmasaydı böyle bir cümle kuracak argümanın olmayacaktı ve kuramayacaktın. Neyse boşver gereksiz tartışmaya girmeye gerek yok. Ben bir şeyler atıştırayım iyi forumlar sana![]()
Teşekkürler.Ne güzel bir yorum bu. <3
Seni yemeye çalışan olursa yedirmeyeceğim artık.![]()