Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Loki'nin Arc Sonu Durumu

Loki sizce arc sonunda nasıl bir durumda olacak?

• Ölecek

• Luffy'le savaşıp denizin dibini boylayacak

• Hajrudin'le savaşıp tahtı ele geçirecek

• Hajrudin'e abi sevgisi gösterecek XD

• Shanks tarafından katakulliye getirilecek

• Büyük savaşı başlatıp uzun bir süre ortalarda gözükmeyecek

• Anti kahramanlık yapıp bizimkilerin tarafına geçecek

• Diğer

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Ben boyut değiştirme meyvesine sahip olduğunu düşünüyorum. Ebatını büyütebiliyor. Anca tüm devler durdurabiliyor. Ebatını küçültebildiği için de normal insan boyutuna inip bizim gemiye binebilir. Tayfada dev eksik.

Loki’nin yerinde olsaydım direkt devlerle bir mücadeleye gireceğime Elbaf’tan hemen ayrılıp, müttefik toplamak için dünyaya açılırdım. Luffy’nin zaten ne kadar güçlü olduğunu az çok gördü. Yani yenemeyeceği bir savaşa girmek ister mi Loki? Zaten bir kere başarısız olmuşum neden şimdi de aynı şekilde devlerle bir mücadeleye gireyim ki?

Loki’nin kurnaz bir karakter olduğunu düşünürsek ben Elbaf’ta, Loki’nin hemen devlerle savaşmak isteyeceğini düşünmüyorum. Devleri yenebilmek için yapacağı en akıllı hamle dış dünyaya açılıp müttefik toplamak. Loki de bunu akıl edebilecek bir karakter.

Eğer ki Loki aptallık edip düşmezse veya ölmezse ben arc sonunda Loki’nin dış dünyaya açılıp, müttefik toplayacağını düşünüyorum.

Loki’nin yerinde olsaydım direkt devlerle bir mücadeleye gireceğime Elbaf’tan hemen ayrılıp, müttefik toplamak için dünyaya açılırdım. Luffy’nin zaten ne kadar güçlü olduğunu az çok gördü. Yani yenemeyeceği bir savaşa girmek ister mi Loki? Zaten bir kere başarısız olmuşum neden şimdi de aynı şekilde devlerle bir mücadeleye gireyim ki?

Loki’nin kurnaz bir karakter olduğunu düşünürsek ben Elbaf’ta, Loki’nin hemen devlerle savaşmak isteyeceğini düşünmüyorum. Devleri yenebilmek için yapacağı en akıllı hamle dış dünyaya açılıp müttefik toplamak. Loki de bunu akıl edebilecek bir karakter.

Eğer ki Loki aptallık edip düşmezse veya ölmezse ben arc sonunda Loki’nin dış dünyaya açılıp, müttefik toplayacağını düşünüyorum.
Adada shiki var usta ikisi müttefik olsa daha ne

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık