Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Loki'nin Arc Sonu Durumu

Loki sizce arc sonunda nasıl bir durumda olacak?

• Ölecek

• Luffy'le savaşıp denizin dibini boylayacak

• Hajrudin'le savaşıp tahtı ele geçirecek

• Hajrudin'e abi sevgisi gösterecek XD

• Shanks tarafından katakulliye getirilecek

• Büyük savaşı başlatıp uzun bir süre ortalarda gözükmeyecek

• Anti kahramanlık yapıp bizimkilerin tarafına geçecek

• Diğer

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Yine de Loki ve Shiki ikilisi hem devleri hem de Luffy’leri yenmeye güçleri yeter mi?

Dahası Loki aptal bir karakter değilse böyle bir ekibe karşı savaşmak ister mi?
Usta shiki ye bağlı güçlenmişse yenemezler ama baya zorlarlar shiki yaşlı olsa bile old garp old wb kadar vardır bunlarda baya arıza çıkarır yani

Usta shiki ye bağlı güçlenmişse yenemezler ama baya zorlarlar shiki yaşlı olsa bile old garp old wb kadar vardır bunlarda baya arıza çıkarır yani
Valla ben Shiki’ye güvenip de hem devlerle hem de Luffy’lerle savaşa girmek istemezdim.

Loki için son fırsat çünkü. Bu fırsatı da tıpkı ilkinde olduğu gibi hurraaa savaşa diye değerlendirmez bence. Akıllı bir adam önce yenebileceği karakterlerin gücünü tartar, yenemiyorsa şimdilik geri çekilerek müttefik toplar ve sonrasında savaşa girer.

Bakalım Loki ne kadar akıllı çıkacak?

Valla ben Shiki’ye güvenip de hem devlerle hem de Luffy’lerle savaşa girmek istemezdim.

Loki için son fırsat çünkü. Bu fırsatı da tıpkı ilkinde olduğu gibi hurraaa savaşa diye değerlendirmez bence. Akıllı bir adam önce yenebileceği karakterlerin gücünü tartar, yenemiyorsa şimdilik geri çekilerek müttefik toplar ve sonrasında savaşa girer.

Bakalım Loki ne kadar akıllı çıkacak?
Kral lokinin luffyden güç olarak çekindiğini hiç sanmıyorum birde shiki denen adam boş eleman değil yani anlıycağın olası loki+shiki vs luffy+devler+filo olursa bence çokda uçuk olunmaz hem lokininde yancıları felan çıkabilir yani adam kendi adasından kaçcak bi tipe de benzemıyor

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık