Az idare etmesini bilin yahuKonuda Teach yerine Crocodile daha iyi olurdu sanki. Logialar dokunulmaz olmalı.

Az idare etmesini bilin yahuKonuda Teach yerine Crocodile daha iyi olurdu sanki. Logialar dokunulmaz olmalı.
Tamam bu da güzel, sıkıntı yok.Az idare etmesini bilin yahuLogia dediğin kolay mı bulunuyor
İlerde daha güzellerini de yaparız.
Pekomamushi bunun cevabını vermişti aslındaTamam bu da güzel, sıkıntı yok.Diğer mesaja cevap atmadın.
Karşı tez bekliyorum, bu konu sardı beni.
Logialar acımaz, bak Ace vs Law olurken oraya uzaklardan Enel yıldırımı gömer ve Law zarar alır ama aynısı Magellan yapamaz. Logialar çok avantajlı, hem de çok.![]()
Luffy ve Law'ın iki sene sonraki hallerini baz alıyoruz zati. G4 Luffy diyoruz yahu boru mu ?Açıkçası Logialarda Akainu,Enel ve Aokiji düşündürüyor. Güçlü logialar bunlar. Teach ın ilk hali gibi ise yami yami o biraz olsun belki dedirtiyor. Paramesia Law,Luffy,Wb iyi de sadece Luffyler in 2 yıl sonra ki hali olsa belki Law,Luffy faktöründen bir kaç kişi elenebilir ama gene de Logialar daha güçlü yav.
Ben bütün karakterler sandım. Kurallar kısmında diğer karakterler 2 yıl sonrası deyince ben hepsi sandım. Ama gene de Logialar güçlü gibi bir de cidden hangi yöne çekersen 2 şekilde de kazanma oluyor. Arkadaşların dediği de doğru.Luffy ve Law'ın iki sene sonraki hallerini baz alıyoruz zati. G4 Luffy diyoruz yahu boru mu ?![]()