@
Densetsu no Samurai
Güzel konu olmuş öncelikle.
Enel ve Luffy hariç meyve uyanışı görmedik sanırım ankettikler arasında.(G2,G3, G4 uyanışa girer bence.)
Magma vs Deprem
Beyazsakal vs Akainu'da, Beyazsakal kalbi teklemeden önce en ufak hasar almamıştı Akainu'dan, hastalığına yenik düşünce gafil avlamıştı Akainu. Ha düşse de, zaten ondan sonra bi ton darbe aldıktan sonra Akainu'yu dağıtmıştı. Çok çok + bir durum olmadıkça zorlanarak Oyaji-san. Akainu meyve uyanışı yapıp, Beyazsakal hastalığından dolayı yapamazsa işler değişebilir.
__________________________________________________________________________________________
Pati vs Buz.
Çok zorlu vs. Kuma bence Dof kadar sağlam adamdır, hatta meyve olarak üstüdür. Mükemmel bir meyvesi var ve gayet iyi kullanıyor, zorlandığı bir vs'sini görmediğimiz halde. Kuma'da ise haki olmamasına ihtimal vermem, üst kademe Dragon'un güvendiği bir devrim adamı. Bu adamın en azından orta-yarı üst düzey hakisi vardır.
Kuma'nın Kizaru'nun hızıyla yarışabilecek bir hızı var.
Aokiji'de çok güçlü, çok dayanıklı, çok hızlı bir adam. Ama Kuma'nın saldırıları geri püskürtme gibi bir kartı var. Işınlanabiliyor ve Ayı Şoku gibi bir saldırıya sahip.(Bunu bilinçsiz hali yapıyor bir de.)
Ancak haki seviyesi olarak Aokiji'nin üstte olduğunu tahmin edebiliyorum. Bosuşoku kaplı buz kalkanlarıyla Ayı Şokunun üstesinden gelebilir.
Burada kararsızım. Ancak işlevsellik olarak Pati>Buz. Karakter olarak bakarsak, sanırım Aokiji>Kuma.
________________________________________________________________________________________________
Karanlık vs Zehir
İkisi de hasar konusunda kalas. Teach'in normalde bu vs'yi kazanması lazım ama yanında tayfasıyla beraber hakladı Magellan. (Filler ise, bilemiyorum.) onun dışında Impel Down tayfası bu adamdan bi taraflarını yırtarak anca kaçabildiler.
Mantıken, Teach. Mangaka'nın çizdiği Magellan.

Mangaka böyle bir saçmalığa imza atmamış olsaydı(Magellan'ı küçümsediğimden değil, Teach'in tayfasıyla beraber o hallere düşmesi çok abartı.) Teach derdim yani.
________________________________________________________________________________________________________
Lastik vs Ateş
İki kardeşi birbirine kırdırmak istemezdim ama.... G4 Doflamingo'nun zırhını aşabilen bi güç. Ace saldırı anlamında geride kalmasa da hakisi olmaması büyük eksiklik.
________________________________________________________________________________________________________
Diğerlerini pek eşleştiremedim. O sebeple Paramecia'lar zorlanarak kazanır diyorum.